Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

4 dingen die u moet weten voordat TRON Lightcycle / Run wordt geopend in WDW op 4 april 2023

januari 30, 2023 353
Voordat je aan boord van je eigen Lightcycle stapt en aan deze race deelneemt als de nieuwste leden van Team Blue, zijn hier de 4 belangrijkste dingen die je moet weten.


1. WORD LID VAN TEAM BLUE VIA DE VIRTUELE WACHTRIJ

Wanneer TRON Lightcycle / Run wordt geopend, wordt er gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij, waardoor gasten later op de dag de attractie kunnen ervaren en kunnen genieten van alles wat Magic Kingdom Park te bieden heeft terwijl ze wachten om het Grid te betreden. Gasten met een geldig ticket of pas en een reservering voor themapark  Magic Kingdom Park op dezelfde datum krijgen de mogelijkheid om via de My Disney Experience-app* een verzoek te doen om plaats te nemen in de virtuele wachtrij. Er is geen stand-bywachtrij beschikbaar.

Houd disneyworld.com/virtualqueue in de gaten voor meer informatie over wanneer en hoe gasten een verzoek kunnen indienen om deel te nemen aan de virtuele wachtrij voor TRON Lightcycle / Run.

2. INDIVIDUELE LIGHTNING LANE INGANG
Gasten kunnen ook de optie hebben om een individuele of à la carte Lightning Lane-toegang te kopen in de My Disney Experience-app*. Op de dag van hun bezoek kunnen Team Blue-rekruten met een geldige toegang en een parkreservering voor Magic Kingdom Park op dezelfde datum het Disney Genie Service, Tip Board in de app bezoeken om een aankomstvenster te kiezen en hun aankoop te doen voordat ze naar de hoge -snelheidsrace tegen Team Orange. Gasten kunnen op de dag van hun bezoek de app bekijken voor prijzen en beschikbaarheid.3. NIEUW LOCKERSYSTEEM
Nieuw bij TRON Lightcycle / Run, een dubbelzijdig en gedigitaliseerd lockersysteem zal worden gebruikt om tassen en losse items op te bergen terwijl je met je Lightcycle racet. In de attractiewachtrij koppelen deze gratis kluisjes direct aan je MagicBand, MagicBand+ of ticketmedia, zodat je je kluisje gemakkelijk kunt vergrendelen en weer openen met een snelle tik. Gasten zonder MagicBand of andere ticketmedia (zoals een kaart) krijgen een kaart om hun kluisje toe te wijzen. Alle items moeten in een kluisje worden geplaatst voordat u aan boord van uw Lightcycle stapt, of in een klein compartiment op het attractievoertuig dat items zoals mobiele telefoons, brillen of portemonnees kan bevatten.
Bekijk video.

4. DISNEY PHOTOPASS FOTO- EN VIDEO-AANBIEDINGEN
Je kunt je race door deze duistere, computergestuurde wereld opnieuw beleven door een voorbeeld van een ingebouwde foto en video te bekijken die automatisch aan je My Disney Experience-account zijn gekoppeld via een van de volgende methoden:

     Gebruik uw in aanmerking komende mobiele apparaat, schakel Bluetooth® in voor de My Disney Experience-app* voordat u gaat rijden, zorg ervoor dat u eerder die dag bent ingelogd op de My Disney Experience-app* en zorg ervoor dat uw apparaat niet in de energiebesparende modus staat. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat bij u in uw Lightcycle stapt en veilig is opgeborgen in het kleine Lightcycle-compartiment om deze methode te gebruiken.
     Draag een MagicBand of MagicBand+ die is gekoppeld aan je My Disney Experience-account.

We zien je in de Grid, Team Blue rekruteert. Aftelprotocol gestart. Einde van de lijn.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)