Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe verhaallijndetails onthuld voor Tiana's Bayou Adventure

februari 06, 2023 163
Op jonge leeftijd ontwikkelde Tiana een diepe passie voor koken en begon ze te dromen om ooit haar eigen bedrijf te hebben. Haar vader, James, leerde haar dat lekker eten mensen samenbrengt. Een van de meest opwindende onderdelen van Tiana's Bayou-avontuur is dat we gaan zien waar Tiana's leven haar heeft gebracht na het succes van Tiana's Palace, een restaurant waarvan ze had gedroomd om het te bezitten en waar ze zo hard voor heeft gewerkt.

Walt Disney Imagineering maakt een origineel verhaal in het volgende hoofdstuk voor Tiana. In de wachtrij voor attracties zullen gasten ontdekken dat ze haar bedrijf blijft laten groeien met Tiana's Foods - een coöperatie die eigendom is van haar werknemers. Door haar talenten te combineren met die van de lokale gemeenschap, heeft Tiana een verouderde zoutmijn getransformeerd en een geliefd merk opgebouwd.Het streven begon toen Tiana de zoutmijn kocht en het gebied rond de grote zoutkoepel van waaruit het opereerde. Met de hulp van haar moeder Eudora, Naveen, Louis en mede-eigenaren van de coöperatie heeft Tiana de oude zoutmijn en het omliggende land nieuw leven ingeblazen en een breed scala aan groenten, kruiden en specerijen verbouwd voor haar recepten.

Deze veelzijdige onderneming heeft van de verouderde zoutmijn een ruimte gemaakt die tot leven is gekomen. Compleet met een boetiekboerderij en zowel een werk- als een onderwijskeuken, Tiana's Foods is waar Tiana en haar collega's allerlei nieuwe producten creëren die ze naar de wereld brengen, waaronder een lijn originele hete sauzen.Tiana wil haar familie en vrienden en de hele gemeenschap enorm bedanken voor alle steun die ze haar hebben gegeven door een geweldig feest te geven tijdens het Mardi Gras-seizoen. Als blijkt dat er een beetje verwarring is geweest met de feestvoorbereidingen, nodigt Tiana ons uit om haar te ontmoeten bij Tiana's Foods om te helpen met het ontbrekende ingrediënt voor het feest.

Als we aankomen, zien we misschien dat Tiana de faciliteiten van het bedrijf heeft opgefleurd met levendige kunst van lokale kunstenaars. Eten voor het feest wordt bereid en beignets worden in kratten geladen voor het feest. Er worden allerlei voorbereidingen getroffen voor de reis naar de bayou met Tiana, samen met nieuwe en bekende vrienden uit de animatiefilm.

Tiana gaat verder waar dat verhaal was gebleven en blijft mensen samenbrengen met Tiana's Foods, een andere waardevolle ontmoetingsplaats om samen tijd door te brengen en een diverse gemeenschap te vieren. Tiana werkt ook samen met leden van de coöperatie om kinderen van alle leeftijden tuinieren en koken te leren en andere vrouwen te inspireren om succesvolle bedrijven te runnen naarmate het merk landelijk groeit.

Blijf de Disney Parks Blog volgen voor updates met betrekking tot Tiana's Bayou Adventure, terwijl het zijn weg vindt naar Walt Disney World Resort en Disneyland Resort in 2024.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)