Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Roundup Rodeo BBQ brengt vanaf 23 maart nog meer speelplezier in Disney's Hollywood Studios (WDW)

februari 07, 2023 453
Yee-haw! Andy's achtertuin zal meer speelgoed verwelkomen wanneer Roundup Rodeo BBQ op 23 maart wordt geopend in Toy Story Land in Disney's Hollywood Studios. Een unieke samenwerking tussen Walt Disney Imagineering, Disney Pixar Animation Studios en Walt Disney World Food & Beverage, deze unieke dining experience wordt het eerste 'Toy Story'-tafelrestaurant ter wereld.


Net als heel Toy Story Land brengt Roundup Rodeo de verhalen, personages en het hart van de bekroonde Disney Pixar "Toy Story"-films tot leven. Het is een plek waar gasten krimpen tot de grootte van speelgoed en het gevoel hebben dat ze in een slimme, grillige wereld vol geliefd speelgoed zijn gestapt.

Welkom bij de Rodeo!
Andy heeft een nieuwe rodeo-arena gemaakt voor al zijn favoriete speelgoed, met speelstukken en iconische "Toy Story"-personages, stickers en meer. Imagineers werkte nauw samen met Disney Pixar Animation Studios om de ruimte tot leven te brengen door unieke ontwerpen en kunstwerken te ontwikkelen die alleen in het restaurant te vinden zijn. "We zijn verheugd om samen te werken met onze partners bij Disney Pixar Animation Studios om deze onvergetelijke eetervaring te creëren, die heerlijk eten, verhalen vertellen en eigenzinnigheid combineert", zegt Ben van Beusekom, senior artisan specialist, Walt Disney Imagineering. "Een bezoek aan deze speciale plek is een must voor Toy Story-fans die net zoveel van Andy en zijn speelgoed zijn gaan houden als wij."

Wanneer gasten Roundup Rodeo BBQ binnenstappen, worden ze Andy's erespeelgoed. Aangekomen in de eetkamer, gaan ze een scène binnen met een speelgoedrodeo in volle gang en komen ze oog in oog te staan met levensgrote figuren. Jessie en Trixie nemen de touwtjes in handen in de eerste eetzaal, terwijl Bo Peep en haar schapen het middelpunt vormen in de tweede.

Gasten gaan volledig op in de actie en worden volledig ondergedompeld in Andy's verbeelding - en de wereld die hij heeft gecreëerd.

Barbecue-geïnspireerde gerechten
Roundup Rodeo BBQ biedt hetzelfde menu voor zowel lunch als diner en serveert favoriete barbecue-geïnspireerde gerechten in een familiestijl.

     Begin uw feestmaal met zachte, zelfgemaakte cheddarkoekjes vergezeld van paprikagelei.
     Een verscheidenheid aan knapperige salades, zoals een verfrissende salade van tomaat, komkommer en ingelegde rode ui, perfect gekleed in witte balsamicovinaigrette, zet de toon voor het hoofdgerecht.
     Gasten zullen genieten van heerlijk huisgerookt vlees, waaronder malse varkensribbetjes die van het bot vallen, in huis langzaam gerookt borststuk en nog veel meer. Er is ook een robuust plantaardig menu beschikbaar, zodat het hele gezin van een maaltijd kan genieten.
     En wat is een picknick zonder kanten? Kies uit traditionele favorieten zoals aardappelsalade, gebakken bonen of klassieke salade, of kies voor meer avontuurlijke selecties zoals gegrilde maïskolven gekruid met een chili-limoen kruidenmix en gegarneerd met cotija-kaas, of gebakken augurken.
     Voor een zoet einde, duik in dromerige desserts geïnspireerd op ieders favoriete picknicktraktatie: taart!
     Een assortiment ambachtelijke cocktails en niet-alcoholische dranken is een eerbetoon aan klassieke picknickdrankjes in de achtertuin en de smaken uit de kindertijd, en vormt een perfecte aanvulling op elke maaltijd.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)