Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Walt Disney World Aanbieding: Tot 4 GRATIS nachten + 14-dagenticket voor de prijs van 7!

mei 02, 2022 3099
De wereld zegt ons dat we volwassen moeten worden. Hier hoef je dat nooit. Dat is de kracht van magie!

Verblijf in een Disney Resort hotel en geniet van maximaal 4 GRATIS nachten tijdens je vakantie van 2 weken en Disney 14-dagen Magic Ticket voor de prijs van een Disney 7. (wanneer je vóór 30 maart 2023 boekt.)

The Power of Magic Package - Reserveer vanaf slechts € 65 aanbetaling per persoon!

GRATIS nachten in een Disney Hotel
Verblijf in een Disney Resort-hotel en geniet van maximaal 4 GRATIS nachten bij een verblijf van 2 weken.
Ontspan in het hart van de magie voor je vakantie in 2023, met dezelfde legendarische details, service en verhalen als in onze Disney Parken. Met meer dan 20 Disney Resort hotels om uit te kiezen, van Value tot Deluxe, is er voor elk wat wils en voor elk budget!

+ 14-dagenkaart voor de prijs van 7
Geniet van Disney 14-dagen Magic Ticket voor de prijs van een  7 dagen.
Exclusief ontworpen voor gasten uit het VK, Europa en Ierland, ze zijn voordeliger dan bij de gate en bieden tal van voordelen, waaronder Memory Maker ter waarde van $ 199. Bovendien helpt de nieuwe, gratis Disney Genie-service je om nog meer plezier en flexibiliteit uit je dag te halen!

Meer info of prijzen: Kijk hier

TIPS:

Je kan je vluchten boeken via de Walt Disney World site zelf, maar dit kan niet vanuit België of Nederland! Je kan wel apart vluchten boeken van Belgie of Nederland naar Walt Disney World (Orlando - Florida)

Vervoer tussen je hotels en de parken moet je niet bijboeken, er is gratis vervoer tussen de parken en hotels voor de Walt Disney World Hotels gasten. Je moet enkel vervoer bijboeken van het vliegveld naar je Disney Hotel. Dat kan via www.mearsconnect.com.

*Aanbieding geldig voor ALLE Europese gasten, bij de betaling van het voorschot kan je België of Nederland kiezen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)