Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

EERSTE BLIK: Nieuwe Drone Show Komt naar Disney Springs

mei 16, 2024 215

Zoals je misschien weet, zullen de luchten boven Disney Springs tot leven komen met onze nieuwe drone show "Disney Dreams That Soar gepresenteerd door AT&T" vanaf 24 mei. En we zijn verheugd om een exclusieve eerste blik te delen op de ervaring die Disney-fans absoluut zullen waarderen!


Het Disney Live Entertainment-team achter deze tijdelijke nachtelijke ervaring kreeg onlangs de kans om al hun harde werk de lucht in te zien gaan tijdens de eerste reeks creatieve repetities voor de show. Vandaag delen we die eerste glimp van een buitenlocatie, evenals enkele spannende nieuwe details over de grootschalige ervaring die binnenkort de perfecte aanvulling zal zijn op een avondje uit in Disney Springs.

“We presenteren Disney-personages die hebben gedroomd van vliegen. Niet alleen het idee dat ze kunnen vliegen, maar het idee om hun leven naar een hoger niveau te tillen,” zei Show Director Tony Giordano. “We hebben veel nagedacht om ervoor te zorgen dat, ongeacht je leeftijd of hoeveel je van Disney houdt, je een personage zult zien dat je geweldig vindt.”

En veel personages betekent veel drones. 800 drones om precies te zijn – allemaal samenwerken om een enorm canvas in de nachtelijke hemel te creëren. Geloof me, niets kan je voorbereiden op de verwondering van het zien van een Baymax die bijna twee keer zo hoog is als Spaceship Earth, opblazen, transformeren en verdwijnen recht voor je ogen.

“We kregen de opdracht om een ervaring te creëren waarbij je gewoon de hand van de persoon naast je wilt vasthouden,” zei Tony. “Dat klinkt altijd in mijn hoofd terwijl we aan deze show werken.”

Muziek speelt een grote rol in die verbinding. “Disney Dreams That Soar” bevat bekende en geliefde soundtracks naast een origineel nummer dat je zal inspireren om je hart te volgen, een sprong in het diepe te wagen en naar de sterren te reiken.

Insidertip: De beste plek om de drones te ervaren die “dansen” op deze nieuwe soundtrack is langs de waterway in de Disney Springs West Side. Met een duur van net geen 10 minuten is de show een perfecte afsluiter van je dag vol winkelen, spelen en dineren in Disney Springs, met 2 shows elke avond deze zomer. En terwijl je daar bent, houd een oogje in het zeil voor Tony!

“Ik kan niet wachten om naast de gasten te staan en hun reacties te horen. Dat is mijn favoriete onderdeel van het maken van elke show, want die reacties zijn de reden waarom we doen wat we doen. We willen dat ze echt magie ervaren, en als je al deze drones ziet, zie je volgens mij echte magie!”

“Disney Dreams That Soar gepresenteerd door AT&T” elke avond van 24 mei tot 2 september in Disney Springs.

“Disney Dreams That Soar gepresenteerd door AT&T” is een buitenshow en kan worden geannuleerd of verplaatst vanwege factoren zoals slecht weer. Showtijden kunnen variëren gedurende de zomer. Bekijk DisneySprings.com voor het laatste schema.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)