Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Plan vooruit met Lightning Lane Entry in Walt Disney World vanaf 24 juli

juni 26, 2024 71
De dagen voorafgaand aan een Walt Disney World-vakantie zijn altijd zo spannend. Voor velen is het een tijd waarin families en vrienden de kans krijgen om zich te herenigen en te praten over wat ze moeten doen terwijl ze hier zijn, inclusief hun favoriete attracties en ervaringen.


We vinden het leuk om van gasten te horen waar ze allemaal van houden, en hoe we hun ervaring de volgende keer nog beter kunnen maken. Bij Walt Disney World hebben gasten ons verteld dat ze liever de mogelijkheid zouden hebben om meer van hun planning te doen vóór hun themaparkdag.

Daarom zullen we deze zomer wijzigingen aanbrengen in onze Disney Genie+-service en individuele toegang tot Lightning Lane, inclusief nieuwe manieren om vooruit te plannen.

Op 24 juli introduceert Walt Disney World nieuwe, eenvoudigere namen om voor iedereen meer duidelijkheid te bieden. De Disney Genie+-service wordt Lightning Lane Multi Pass, terwijl individuele Lightning Lane nu bekend staat als Lightning Lane Single Pass.

We zullen ook Lightning Lane-passen updaten om u te helpen:

 Maak Lightning Lane-plannen voordat u hier bent, voor extra vertrouwen.
 Kies uw ervaringen en tijden voorafgaand aan de aankoop, zodat u weet wat u krijgt.
 Boek Lightning Lane-passen voor meerdere vakantiedagen, allemaal op één dag.

Zo werken Lightning Lane-passen vanaf 24 juli.

Lightning Lane Multipas

Wanneer u de Lightning Lane Multi Pass aanschaft, kunt u voorafgaand aan uw bezoek maximaal 3 Lightning Lane-selecties maken in een themapark. U kunt ook beschikbare tijden kiezen terwijl u uw selecties maakt.

Zodra u een selectie heeft gebruikt, controleert u op de dag van uw bezoek de My Disney Experience-app op beschikbaarheid om een ​​aanvullende selectie te maken.

Lightning Lane enkele pas

Lightning Lane Single Pass werkt ongeveer hetzelfde als vandaag de dag, waarbij u een tijd kunt vrijmaken om een ​​van onze meest gevraagde attracties te genieten, maar u kunt nu uw aankoop doen en van tevoren plannen.

Hoe vooruit te plannen

Gasten die in een Disney Resort-hotel en andere geselecteerde hotels verblijven, kunnen Lightning Lane-passen tot 7 dagen van tevoren plannen voor hun gehele verblijf (tot 14 dagen). Alle andere gasten kunnen maximaal 3 dagen van tevoren plannen.

Met deze vooraankoopperiodes kunnen gasten een aantal van hun must-do ritten en ervaringen veiligstellen nadat ze enige tijd hebben gehad om te beslissen welke dinerreserveringen ze willen boeken en welke andere plannen ze mogelijk moeten overwegen.

Gasten kunnen een Lightning Lane Multi Pass, een Lightning Lane Single Pass of beide kopen. De app wordt ook bijgewerkt om het kopen en plannen sneller en eenvoudiger te maken, met minder stappen en een nieuwe optie om Lightning Lane Single Pass en Lightning Lane Multi Pass in één transactie te kopen.

Lightning Lane-passen combineren functies van onze huidige services met de eerder aangeboden FastPass+-service, waardoor gasten de keuze hebben om vooruit te plannen en het gedoe van het plannen tijdens hun vakantie wordt weggenomen.Voor nog meer details kunt u onze website bezoeken voor de meest recente informatie over het kopen, selecteren en gebruiken van uw Lightning Lane-passen.

Disneyland Resort zal vanaf 24 juli ook de nieuwe namen Lightning Lane Multi Pass en Lightning Lane Single Pass gebruiken. Gebaseerd op de verschillende manieren waarop gasten Disneyland Resort bezoeken, zal de manier waarop gasten Lightning Lane-passen kopen, selecteren en inwisselen in Disneyland Resort hetzelfde blijven dezelfde.

De gratis functies van de Disney Genie-service blijven beschikbaar in de My Disney Experience- en Disneyland-apps. Zoals je misschien hebt gemerkt, hebben beide apps het afgelopen jaar ook een reeks upgrades gekregen om de functies gebruiksvriendelijker te maken, waaronder het maken van dinerreserveringen, mobiel eten bestellen en meer.

We waarderen het vertrouwen dat gezinnen in Disney stellen enorm om blijvende herinneringen te creëren en daarom zijn we toegewijd aan het maken van updates die hun ervaring verbeteren en vereenvoudigen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)