Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ALLES wat je moet weten voordat je in Tiana's Bayou Adventure stapt

juni 12, 2024 179
Tiana's Bayou Adventure in Walt Disney World maakt zich op voor een groot Mardi Gras-seizoenfeest. Dus neem je vrienden, familie en beignets mee, want het is tijd om te delen wat je moet weten voordat je in de attractie stapt wanneer deze op 28 juni opengaat!

Zoals je misschien hebt gehoord, heeft het grootste feest aan deze kant van de Mississippi een opwindende val van 50 voet. Maar je moet ook meer weten over het verhaal van de attractie, Audio-Animatronics-figuren, muziek en meer. Hier is een speciale blik op alles.


Dromen worden werkelijkheid in de wachtrij

Vanaf het moment dat je in de wachtrij voor de attractie stapt, begint het verhaal!

Tiana's Bayou Adventure speelt zich ongeveer een jaar af na de gebeurtenissen in de Walt Disney Animation Studios-film "The Princess and the Frog". Hier zie je met eigen ogen waar het leven van prinses Tiana haar heeft gebracht na het succes van Tiana's Palace, een restaurant dat ze had bedacht en waar ze hard voor had gewerkt om het werkelijkheid te laten worden.

In de wachtrij ontdek je dat Tiana haar bedrijf heeft uitgebreid met Tiana's Foods. Ze heeft haar talenten gecombineerd met die van de lokale gemeenschap om een ​​verouderde zoutmijn te transformeren en heeft een geliefd merk van originele hete sauzen, kruiden en andere voedselproducten opgebouwd.Wanneer je het tuingedeelte aan het begin van de wachtrij binnenkomt, word je getrakteerd op een uitzending van optredens van muzikale acts uit New Orleans. De radiopresentator deelt dat Tiana vanavond een feest geeft en dat iedereen is uitgenodigd!

Hij vermeldt ook dat Tiana jouw hulp nodig heeft met een heel belangrijke taak. Er is een misverstand ontstaan ​​met de voorbereidingen voor het feest tussen Prins Naveen en Louis — niemand heeft een band geboekt! Omdat het Mardi Gras-seizoen is, blijkt een last-minute zoektocht naar een band lastig. Dus Tiana heeft hulp nodig bij het vinden van muzikanten voor het feest van vanavond!Daar kom jij in beeld: je gaat samen met Prinses Tiana en jazzminnende alligator Louis op avontuur door de bayou om het essentiële ontbrekende ingrediënt voor een succesvolle Mardi Gras-viering te vinden: goede muziek uit New Orleans! Louis komt tenslotte uit de bayou en hij is een van de beste muzikanten die er zijn.

In de bayou zie je bekende gezichten en maak je nieuwe vrienden in het volgende hoofdstuk van Tiana's verhaal - inclusief muzikale wezens die liedjes spelen uit "The Princess and the Frog" in de stijlen van Zydeco, Rara en Afro-Cubaanse muziek.

Met behulp van Mama Odie's magie graaf je een beetje dieper in de bayou terwijl ze je tot een piepklein formaat verkleint voor een nieuw perspectief om te zoeken naar bayou-muzikanten. En wanneer de talentenjacht is afgelopen, is het Mama Odie die je weer groot maakt en je meeneemt naar het vrolijke Mardi Gras-seizoenfeest in het huis van prinses Tiana en prins Naveen.


Geavanceerde audio-animatronics-figuren

Tiana's Bayou Adventure bevat enkele van Disney's meest geavanceerde audio-animatronics-figuren en met deze nieuwe, geavanceerde technologie heb je het gevoel dat je echt met ze omgaat in de attractie.


Oh, en je mag Louis niet missen. Hij is een van de grootste en meest dynamische figuren die Imagineering ooit heeft gebouwd - gemaakt met nieuwe materialen die hem tot leven brengen als nooit tevoren en op een manier die alleen Disney kan doen.

Zoals je misschien hebt gezien in onze YouTube-serie "We Call it Imagineering", werden de geweldige Audio-Animatronics-figuren van de attractie gemaakt door eerst naar het verhaal van de attractie te kijken om de rol van elk personage te bepalen. Vervolgens gebruikten Imagineers technologie ter ondersteuning van het verhaal in echte Imagineering-stijl. In totaal bevat Tiana's Bayou Adventure tientallen Audio-Animatronics-figuren!

Nieuwe wezens om te zien bij Tiana's Bayou Adventure

Disney-attracties staan ​​bekend om ongelooflijke Audio-Animatronics-figuren, maar het is niet elke dag dat we NIEUWE originele Disney-personages debuteren. Deze nieuwe vrienden spelen een belangrijke rol in Tiana's Bayou Adventure.


Het creëren van originele personages waarmee onze gasten kunnen interacteren, is al lang een onderdeel van de erfenis van Walt Disney Imagineering. In Tiana's Bayou Adventure zijn er 19 nieuwe wezens - sommige zijn groot, sommige zijn klein, sommige zijn ouder en sommige zijn jonger. Elk heeft een eigen naam en persoonlijkheid. We hopen dat elke gast er minstens één heeft waarmee ze een connectie kunnen maken!

Muziek brengt Tiana's Bayou Adventure tot leven

Je zult tijdens Tiana's Bayou Adventure op je tenen tikken, met een mix van zowel nieuwe als bekende geluiden. De muziek bereikt een vrolijk hoogtepunt als je het feest nadert bij Tiana en Naveen thuis, waar Louis een jazzband dirigeert die gevuld is met alle wezens die je op je reis en meer. Ze spelen een gloednieuw, origineel nummer, "Special Spice", met zang van Anika Noni Rose, de originele stem van Princess Tiana.

Imagineers werkte samen met de bekroonde artiesten PJ Morton en Terence Blanchard aan de muziek die je hoort bij Tiana's Bayou Adventure.

Een prioriteit bij het creëren van Tiana's Bayou Adventure was om alle aspecten van de cultuur van New Orleans in de attractie te vertegenwoordigen, met de nadruk op de kracht van de muziek van de stad.


Virtuele wachtrij, Genie+-service bij Tiana's Bayou Adventure

Riders moeten ook weten dat Tiana's Bayou Adventure een virtuele wachtrij gebruikt. Je kunt via de My Disney Experience-app om 7.00 uur of 13.00 uur een verzoek indienen om in de wachtrij te komen.

Hoewel er tijdens de eerste openingsdagen van de attractie geen standby-wachtrij beschikbaar zal zijn, verwachten we dat er kort na de opening van de attractie een standby-wachtrij wordt geopend.


Ga naar disneyworld.com/virtualqueue voor meer informatie over hoe virtuele wachtrijen bij Disney World werken en wat u moet weten voordat u Magic Kingdom bezoekt.

En Tiana's Bayou Adventure wordt ook opgenomen als Lightning Lane-ingang in de Disney Genie+-service*.

Als u deze service koopt via de My Disney Experience-app, kunt u sneller bij een aantal van uw favoriete attracties komen via Lightning Lane-ingangen en krijgt u digitale downloads van geselecteerde Disney PhotoPass-attractiefoto's die op de dag van uw aankoop in het park zijn gemaakt, zonder extra kosten.

U kunt de app op de dag van uw bezoek raadplegen voor prijzen en beschikbaarheid. Ga naar disneyworld.com/lightninglane voor meer informatie.We kunnen niet wachten tot u op 28 juni de bayou induikt!

*Attracties met Lightning Lane-ingangen die Disney Genie+ zijn, zijn beperkt beschikbaar, onderhevig aan wijzigingen of sluiting, kunnen per datum verschillen, worden niet gegarandeerd en zijn mogelijk helemaal niet beschikbaar op de dag van uw bezoek of op het moment dat u een selectie maakt.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)