Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tiana's Bayou Adventure opent op 28 juni in Walt Disney World

juni 03, 2024 117
"Tiana's Bayou Adventure" is een langverwachte attractie die binnenkort te zien zal zijn in zowel Walt Disney World als Disneyland. Deze rit is geïnspireerd op Disney's animatiefilm "The Princess and the Frog," waarin Tiana, Disney's eerste Afro-Amerikaanse prinses, centraal staat. Hier zijn enkele belangrijke details over de attractie:

De herinrichting van de Splash Mountain attractie naar "Tiana's Bayou Adventure" werd voor het eerst aangekondigd in juni 2020. Deze beslissing sluit aan bij Disney's voortdurende inspanningen om hun attracties te updaten en meer diverse en inclusieve verhalen te vertellen.De rit speelt zich af in het moerasgebied van Louisiana en vangt de essentie van de levendige cultuur en rijke geschiedenis van New Orleans.
Het verhaal gaat verder na de gebeurtenissen van "The Princess and the Frog." Gasten sluiten zich aan bij Prinses Tiana en haar vrienden terwijl ze zich voorbereiden op een unieke Mardi Gras viering. Het avontuur neemt gasten mee op een reis door het moeras, met nieuwe personages en enkele bekende gezichten uit de film.

Technologie en Effecten**: Verwacht geavanceerde animatronics, verbluffende visuele effecten en het gebruik van de nieuwste technologie om een meeslepende ervaring te creëren.
De attractie zal een mix van nieuwe liedjes en geliefde nummers uit de soundtrack van de film bevatten, gecomponeerd door Randy Newman. De muziek speelt een belangrijke rol in het creëren van de sfeer en het aandrijven van het verhaal.

Disney heeft nauw samengewerkt met cultuurdeskundigen, historici en lokale gemeenschappen om ervoor te zorgen dat de attractie de cultuur en geest van New Orleans en de bredere regio van Louisiana authentiek vertegenwoordigt.
De herinrichting sluit aan bij Disney's inzet voor inclusiviteit en het nauwkeurig weergeven van de diverse verhalen en personages die het Disney-universum vormen.

Fans van "The Princess and the Frog" en Disney-liefhebbers in het algemeen kijken reikhalzend uit naar de opening van deze rit. Het vertegenwoordigt een significante update voor het park en een frisse toevoeging aan Disney's aanbod van attracties.
"Tiana's Bayou Adventure" streeft ernaar de erfenis van de originele Splash Mountain te eren, terwijl het een nieuwe en cultureel rijke ervaring biedt aan gasten.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)