Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Er keert deze zomer meer entertainment terug naar de parken in WDW

januari 22, 2021 193
Vanaf deze zomer terug het 'Festival of the Lion King' in Disney's Animal Kingdom
Sinds de heropening van de Walt Disney World themaparken afgelopen juli, hebben we gekozen voor een andere benadering van ons entertainment, we hebben nieuwe manieren gevonden om de magie van de Disney-figuren met de gasten te delen. Er waren al cavalcades en vlotten die gasten elke dag blij maken, maar nu willen we nog meer entertainment terugbrengen via een verantwoorde en doordachte aanpak.
We zijn verheugd dat we de zangers, dansers, technici en andere castmembers van één van de meest populaire shows in het Walt Disney World Resort weer aan het werk kunnen zetten. Vanaf deze zomer zal het Harambe Theater in Disney's Animal Kingdom het onvergelijkbare "Festival of the Lion King” weer verwelkomen. Deze show die bij alle fans geliefd is, wordt een feest met de zingende vertellers en Simba en zijn vrienden.
Wanneer de show terugkeert, zal "Festival of the Lion King" er iets anders uitzien dan vroeger om rekening te houden met de huidige omstandigheden. Er zullen aanpassingen zijn aan de show, zowel op het podium als backstage, inclusief updates aan de choreografie om de juiste fysieke afstand mogelijk te maken. We zullen ook aanpassen hoe het publiek zit, dit zal vergelijkbaar zijn met andere theatervoorstellingen in het Walt Disney World Resort. 
Dus, wie is er klaar om mee te klappen met "I Just Can't Wait to Be King", te genieten van de performance met brandende messen tijdens "Be Prepared", te zwijmelen bij "Can You Feel the Love Tonight?" en te genieten van de vreugdevolle "Circle of Life?" Het wordt een geweldig feest!
bron: https://disneyparks.disney.go.com/blog

Bekijk nu onze aanbieding voor Walt Disney World.


Afbeelding

Beoordeel dit item
(0 stemmen)