Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Boek nu voor Walt Disney World in 2022

april 07, 2021 1145
Er is een wereld van magie te ontdekken in Walt Disney World in 2022. Van spannende attracties tot opwindende ervaringen, er is voor elk wat wils. Maak je klaar om herinneringen te maken die voor altijd zullen blijven bestaan. Bovendien start de viering van het 50-jarig jubileum van Walt Disney World al op 1 oktober 2021 en dit loopt door in 2022.

Boek nu voor 2022
Magie wacht , en we zijn verheugd je in 2022 te mogen verwelkomen . Sluit je aan bij je favoriete personages, ervaar dineren van wereldklasse en geniet van een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Tot 7 dagen toegang tot de parken gratis
Boek nu je verblijf en krijg 14 dagen toegang tot alle themaparken, waterparken, ESPN Wide World of Sports én golfbanen.voor de prijs van 7 dagen toegang. (waarde €500 per persoon)

Gratis Memory Maker
Met Memory Maker (standaardprijs $ 199 ) kunt u uw magische Walt Disney World-momenten laten vastleggen door Disney PhotoPass-fotografen en genieten van onbeperkte digitale downloads van uw vakantiekiekjes. Parken.

Om een ​​van de parken te betreden, is zowel een geldig ticket als een datumspecifieke pretparkreservering via het Disney Park Pass-systeem vereist, hoe vroeger je boekt, hoe meer plaatsen. Het Disney Dining Plan is momenteel nog niet bij te boeken, als dit terug komt kan je dit altijd nog toevoegen.

Boek nu en ontdek Walt Disney World in 2022!

Vier de 50ste verjaardag van Walt Disney World.
Walt Disney World opende zijn deuren op 1 oktober 2021 en viert dus dit jaar zijn 50ste verjaardag, de viering zal enkele maanden duren en dus ook in 2022 nog aanwezig zijn in de parken. De meeste grote Disney-jubileumvieringen omvatten magisch entertainment, een speciaal parkdecor, nieuwe attracties, leuke souvenirs en heerlijke thematraktaties.

Nieuwe attracties:
Remy's Ratatouille Adventure (EPCOT) - Je krimpt ineen tot het formaat van chef-kok Remy en racet door Gusteau's restaurant op een wild avontuur.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind (EPCOT) - Ga met de Guardians of the Galaxy op avontuur door de kosmos. De storytelling coaster draait 360 graden om je aandacht op de actie te richten. Als je je afvraagt ​​waar het terugspoelen binnenkomt, is dit de eerste omgekeerde lancering op een Disney-achtbaan.PLAY! Paviljoen  (EPCOT) - In deze digitale metropool ontdek je een interactieve stad boordevol games, activiteiten en ervaringen die je verbinden met vrienden, familie en geliefde Disney-personages als nooit tevoren.

Oorspronkelijk zou de TRON Lightcycle Run-achtbaan op tijd voor het jubileum van Disney World in Magic Kingdom openen, maar die attractie heeft nog geen openingsdatum op de kalender.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender