Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Chevy introduceert nieuwe elektrische auto met onze Disney-vrienden

februari 18, 2021 267
Wist je dat General Motors de eerste attractie-sponsor was van EPCOT toen het park in 1982 werd geopend? Van de begindagen van World of Motion tot de meer recente favoriet, Test Track, hebben GM en Disney  een geschiedenis van samenwerking aan ervaringen die de Disney Parks-gasten kennen en waarderen.

En vandaag ontmoet de magische opwinding van Disney de creatieve energie van Chevrolet in Chevy's nieuwste commercial " Magic is Electric " die reclame maakt voor de nieuwe 2022 Bolt EUV. De spot maakte zijn netwerkdebuut tijdens de seizoenspremière van "American Idol" op ABC op 14 februari, en bevat een leuke en bekende cast van personages! Zowel de commerciële spot " Magic is Electric " als zijn tegenhanger achter de schermen, " Behind the Reveal ", werden gedeeltelijk gefilmd op locatie in het Walt Disney World Resort.
Om de volledige reclamespot te bekijken en de behind-the-scenes inhoud van de opnames bij Walt Disney World, inclusief interviews met de deskundigen achter de Bolt EUV en creatieve geesten bij Disney, ga dan naar www.chevy.com/ev


Bron: https://disneyparks.disney.go.com/blog
Beoordeel dit item
(1 Stem)