Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Animation experience en zandsculptuur van ‘Raya and the Last Dragon’ komen naar Disney’s Animal Kingdom

februari 18, 2021 107
Maak je klaar om de gloednieuwe film van de Walt Disney Animation Studios 'Raya and the Last Dragon' op een geheel nieuwe manier te beleven in Disney's Animal Kingdom.

Voortbordurend op de erfenis die Walt Disney begon met "Bambi", zijn dieren een integraal onderdeel geweest van de Disney-verhalen en blijven ze de ontwikkeling van nieuwe, geliefde personages inspireren. De Animation Experience in Conservation Station biedt gasten de kans om Disney-figuren te leren tekenen, die geïnspireerd zijn op de dieren die ze ook in het park kunnen zien.

En vanaf 22 februari leer je de nieuwe personages uit "Raya and the Last Dragon" tekenen, waaronder Raya's trouwe metgezel Tuk Tuk.
Deels insect, deels mopshond, deels snelle terreinwagen en helemaal schattig, Tuk Tuk is Raya's beste vriend sinds ze hem in de palm van haar hand kon houden. Als onderdeel van de ervaring krijg je een kijkje achter de schermen bij de inspiratie voor Tuk Tuk, gedeeld door Kelly Marie Tran (stem van Raya) en Awkwafina (stem van Sisu).

Op Discovery Island Stage zullen kunstenaars ook werken aan een zandsculptuur van 40 ton om de nieuwe film te vieren.  Raya, Tuk Tuk, Sisu de laatste draak en de Ongi zullen er te zien zijn, allemaal in de fantasiewereld van Kumandra. Een team van twee getalenteerde kunstenaars heeft meer dan 24 uur nodig om het geheel van zand gemaakte beeldhouwwerk te bouwen en uit te hakken. Gasten zullen de gelegenheid hebben om de ambachtslieden aan het werk te zien van 19 tot 21 februari en de sculptuur zal voor een beperkte tijd te zien zijn in Disney's Animal Kingdom tot eind maart.

Boek nu en ontdek Walt Disney World in 2022!Ervaar de fantastische wereld van Kumandra in deze twee gloednieuwe aanbiedingen die naar Disney's Animal Kingdom komen, en bekijk de nieuwste trailer voor "Raya and the Last Dragon ".
Disney’s Raya and the Last Dragon wordt op 5 maart gelijktijdig gereleased in bioscopen en op Disney+ door middel van Premier Access. Extra vergoeding vereist.(Meer info)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)