Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Field Notes: Walt Disney World’s innovatieve gebruik van ruimte helpt de wereld een betere plek te maken

april 25, 2021 108
Vorige week reisden we naar Hong Kong Disneyland om te zien hoe ze groenafval gebruiken om nieuw leven te blazen in de landschapsarchitectuur van het resort. Deze week gaan we naar Orlando om te zien hoe Walt Disney World het resort van energie voorziet met behulp van hernieuwbare energie en een toevluchtsoord biedt voor bestuivers in Centraal-Florida.

In de Field Notes aflevering van vandaag neemt Dr. Zak ons mee op een rondleiding door een van Walt Disney World's zonne-energie faciliteiten, waar Disney de energie van de zon gebruikt om het resort van energie te voorzien en tegelijkertijd habitats creëert voor de bijen, vlinders en insecten die de wereld daarbuiten bestuiven. Bestuivers zijn insecten en andere dieren die het plantenleven - een onmisbaar onderdeel van onze voedselvoorziening - helpen zich te vermenigvuldigen en te gedijen. Heb je onlangs nog van een aardbei of bosbes genoten? Dat was het directe resultaat van een bestuiver! Dus, het toevoegen van hectares en hectares inheemse planten in de zonne-velden beschermt niet alleen bestuivers, het helpt ook bij de bescherming van onze natuurlijke habitats en onze manier van leven en het wordt allemaal bereikt terwijl de productie van schone energie helpt voldoen aan Walt Disney World's energiebehoefte!


Walt Disney World's zonne-faciliteit maakt ongelooflijk slim gebruik van de ruimte: het creëren van habitats voor wilde dieren, terwijl ze ook de koolstofuitstoot compenseren door middel van hernieuwbare energieproductie. De zonne-faciliteit en de velden voor de bestuivers zijn slechts enkele van de manieren waarop onze resorts vindingrijkheid toepassen in onze parken en resorts om de wereld beter te maken. Voor meer informatie, bekijk onze milieudoelstellingen voor 2030 en zie hoe we nog meer kunnen doen om beter te zorgen voor de planeet die we delen. Happy Earth Day!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)