Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

The show goes on! met Cirque du Soleil in Disney Springs

augustus 19, 2021 739
The show goes on! Cirque du Soleil en Disney kondigen datum voor ticketverkoop aan voor Drawn to Life in Disney Springs

Het iconische witte tenttheater in Disney Springs gonst weer van de activiteit, want de artiesten van Cirque du Soleil keren terug naar het podium om te trainen en te repeteren voor een spectaculaire nieuwe show.
Drawn to Life presented by Cirque du Soleil & Disney is gepland om te openen op 18 november 2021. Tickets gaan op 20 augustus in de verkoop voor het grote publiek.


Drawn to Life is een spannende samenwerking tussen Cirque du Soleil, Walt Disney Animation Studios en Walt Disney Imagineering. De kern van de show gaat over de liefde tussen een vader en een dochter met een verhaal dat is geïnspireerd op Disney's 100-jarige animatiegeschiedenis. De familievriendelijke show brengt tijdloze Disney-verhalen en -personages tot leven op een onvergetelijke manier door het gebruik van innovatief design, acrobatische optredens, oogverblindende choreografie, muzikale scores, gloednieuwe animatie liefdevol gemaakt door Disney Animation kunstenaars en een aantal extra vleugjes Disneymagie.

Oorspronkelijk zou deze show zijn debuut maken in de lente van 2020 en waren de laatste repetities van Drawn to Life in volle gang toen de pandemie live theatervoorstellingen tot stilstand bracht. In afwachting van de terugkeer op het podium bleven de artiesten in vorm door thuis of op lokale trainingslocaties te trainen. Nu is de pauze voorbij en is het voor de cast en crew een droom om weer samen in het theater te staan!
Bezoek DisneySprings.com/Cirque voor meer informatie over Drawn to Life.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)