Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

We geven de lepel door van Disneyland Paris naar EPCOT met Remy's Ratatouille Adventure

oktober 03, 2021 264
Voor veel gasten van EPCOT is een bezoek aan World Showcase misschien hun eerste kennismaking met culturen van over de hele wereld. De verbinding tussen echte plaatsen en de unieke Disney verhalen geïnspireerd door hun cultuur is een deel van wat dit themapark zo speciaal maakt - het is waar de echte werelden fantastisch worden gemaakt!


Dus wat is een betere plek dan het paviljoen van Frankrijk om Le Petit Chef en het verhaal van "Ratatouille", een liefdesbrief aan de culinaire tradities van Parijs, te presenteren?
Zoals je misschien weet, debuteerde Remy's Ratatouille Adventure in ons zusterpark, Disneyland Paris, als Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy (Ratatouille – The Adventure) in 2014. Sindsdien hebben onze Franse cast members Chef Remy ontvangen en het idee omarmd dat "iedereen kan koken".  
Nu staan ze te popelen om hun collega's in de wereldwijde EPCOT-familie te vergezellen in Remy's wereld. In feite is Disneyland Paris klaar om de fakkel door te geven - of in dit geval, de lepel! - terwijl EPCOT aftelt naar de 50e verjaardag en Remy's debuut in het paviljoen van Frankrijk!

Ratatouille : iedereen kan koken... van Parijs tot Orlando !
Remy en zijn vrienden hebben weer een Disneylicious avontuur bekokstoofd! Vanaf 1 oktober 2021 kunnen gasten van Epcot in Walt Disney World Resort genieten van een wilde achtervolging in de tweede keuken van onze favoriete Parijse vrienden! 🐭
Voor deze zeer speciale gelegenheid hebben Cast Members van Walt Disney Studios Park en Epcot samen met onze Ambassadeurs hun krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat Chef Rémy op tijd klaar is. Mis deze viering niet en... tot ziens "in de keuken van Rémy"! 🍴
Beoordeel dit item
(0 stemmen)