Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De World’s Most Magical Celebration begon op 1 oktober!

oktober 12, 2021 195
Om de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort te vieren, verwelkomt het resort gasten in 'The World's Most Magical Celebration'. Het 18 maanden durende evenement dat begint op 1 oktober 2021 luidt een spectaculaire reeks van nieuwe attracties in, EARidescent decor, avondspektakels en nog veel meer.Bekijk hieronder enkele van de magische hoogtepunten die de epische 50e verjaardagsviering voor de gasten in petto heeft:

Nieuw avondspektakel 'Harmonious' in EPCOT - Een van de grootste avondspektakels ooit gemaakt voor een Disney themapark begint in EPCOT. "Harmonious" neemt gasten van EPCOT mee op een spannende reis door nieuwe interpretaties van klassieke Disney liedjes zoals ze nog nooit eerder gehoord zijn, geïnspireerd en beïnvloed door culturen en mensen van over de hele wereld. De muziek speelt te midden van gechoreografeerde bewegende fonteinen en lichten, lasers, vuurwerk en andere pyrotechniek die spectaculair losbarst boven en rond World Showcase Lagoon.


Nieuwe ‘Disney Enchantment’ in het Magic Kingdom Park - gasten uitgenodigd om dromers als Prinses Tiana uit 'De prinses en de kikker', Miguel uit Disney en Pixar's 'Coco', Rapunzel uit 'Tangled' en nog vele anderen te vergezellen op een reis voorbij het gewone naar een magisch land vol avontuur, verwondering, empowerment en betovering. Het adembenemende spektakel zal Disney-muziek, prachtig vuurwerk, verbeterde verlichting en meeslepende projectie-effecten bevatten die zich voor de eerste keer uitstrekken van het kasteel van Assepoester naar Main Street, U.S.A.


Remy's Ratatouille Adventure - opent in EPCOT officieel een uitbreiding van het paviljoen van Frankrijk in World Showcase, het nieuwste voorbeeld van het park van vermenging van fantasie met authenticiteit om nieuwe verhalen te creëren voor gasten. De gezinsvriendelijke attractie nodigt gasten uit in de smaakvolle wereld van Disney en Pixar's Academy Award®️-winnende film "Ratatouille", waarbij het voelt alsof ze zijn gekrompen tot de grootte van Chef Remy en door het beroemde restaurant van Gusteau rennen.

Nieuw Space 220 Restaurant - Het nieuwe restaurant in World Discovery in EPCOT is een culinaire ervaring die het hemelse panorama van een ruimtestation aanbiedt, inclusief virtueel dag- en nachtzicht op de aarde vanaf 220 mijl boven de oppervlakte van de planeet. Gasten stappen in een ruimtelift voor een gesimuleerde reis naar het Centauri ruimtestation, waar ze het "hoogtepunt van dineren" ervaren. Eenmaal aangekomen, genieten de gasten van maaltijden en drankjes terwijl ze genieten van een uitzicht dat werkelijk niet van deze wereld is.

Gouden 'Disney Fab 50 Character Collection' Sculpturen - Nieuwe gouden sculpturen van de "Disney Fab 50 Character Collection" zijn verspreid over de vier Walt Disney World themaparken. Vijftig personages zijn in totaal te zien, waaronder Miguel en Dante uit Disney en Pixar's "Coco" in EPCOT en Simba, Timon en Pumba uit "The Lion King" in Disney's Animal Kingdom Theme Park.


Magische Bakens schijnen in de Walt Disney World Themaparken - Tijdens de viering van de 50e verjaardag veranderen iconen in de Walt Disney World themaparken 's nachts in prachtige Magische Bakens, die tot leven komen met hun eigen EARidescente gloed.*

    Het kasteel van Assepoester verlicht het Magic Kingdom Park met een duizelingwekkende glans en een fonkeling van elfenstof.
    In Disney's Animal Kingdom Theme Park straalt een warm licht uit de Tree of Life terwijl vuurvliegjes samenkomen om de magie van de natuur in te luiden.
    Het Hollywood Tower Hotel in Disney's Hollywood Studios wordt overspoeld met een schittering die de gouden eeuw van verbeelding en avontuur oproept.
    En in EPCOT schijnen nieuwe lichten over de reflecterende panelen van Spaceship Earth, die met elkaar in verbinding staan als sterren in een nachtelijke hemel en een betoverend symbool van optimisme creëren. De permanente nieuwe verlichting van de iconische structuur zal ook na "The World's Most Magical Celebration" een bepalend kenmerk van het park blijven.


'Disney KiteTails' Animal Kingdom Theme Park - Nieuw entertainment overdag roert zich in Disney's Animal Kingdom Theme Park, met "Disney KiteTails" dat vanaf vandaag meerdere malen per dag tot leven komt in het Discovery River Theater. Een levendige ervaring voor het hele gezin, waar gasten performers met windvangers en vliegers van alle soorten en maten kunnen zien, terwijl op het water uitgebreide driedimensionale vliegers - sommige rekken uit tot 30 meter lang - met een beeltenis van Disney dierenvrienden, waaronder Simba, Zazu, Baloo en King Louie.


 Hapjes en drankjes voor de viering van de 50e verjaardag - De magie roept alle foodies naar viering van de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort - The World's Most Magical Celebration! In de vier themaparken en daarbuiten hebben Disney chef-koks en mixologists meer dan 150 hapjes en drankjes gecreëerd vol kleur, eigenzinnigheid en een vleugje EARidescente glans - en er komen er nog meer gedurende de 18 maanden durende viering die vandaag begint. Van de meer dan 150 nieuwe items die beschikbaar zijn, zijn er bijvoorbeeld:

    Cheese Fries met Walt's Chili in Disney's Animal Kingdom Theme Park
    Mission to Mars burger bij Cosmic Ray's Starlight Café in Magic Kingdom Park
    EARidescent Croissant Doughnut in EPCOT
    EARidescent Ice Dream Cone in Disney's Blizzard Beach Water Park
    Magical Beacon Cocktail, te vinden in vele tafelrestaurants, lounges en poolbars in Walt Disney World.

Binnenkort! Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind - Lancering in 2022, Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind wordt het eerste "andere-wereld" showcase paviljoen in EPCOT. Het gezinsvriendelijke avontuur begint in het Galaxarium, een planetariumachtige tentoonstelling die de overeenkomsten en mysteries van de vorming van het sterrenstelsel van de aarde en Xandar verkent. Gasten komen meer te weten over de schatten die Xandar te delen heeft - tot het moment dat de Guardians of the Galaxy arriveren en gasten op een intergalactische achtervolging door ruimte en tijd gaan. De attractie zal beschikken over een nieuwe innovatie van Walt Disney Imagineering - een storytelling coaster die 360 graden draait om gasten te focussen op de actie, inclusief de eerste omgekeerde lancering op een Disney coaster.


Binnenkort beschikbaar! Nieuwe MagicBand+ Wearable en 'Hey Disney! Voice Assistant - Innovatie is essentieel voor het verhaal van The Walt Disney Company, de twee nieuwe technologische prestaties zijn voorbestemd om de verbeelding van themapark- en resortgasten mee te nemen naar de toekomst - de MagicBand+ wearable en de "Hey Disney!" voice assistant. Beide cutting-edge innovaties zullen in 2022 debuteren in Walt Disney World Resort als onderdeel van de viering van de 50e verjaardag van de bestemming.

MagicBand+ - De volgende generatie MagicBand+ zal de populaire functies behouden en nieuwe functionaliteit toevoegen om belevingsmomenten van magie te ontgrendelen in de Walt Disney World themaparken en resorts. Nadat een gast een themapark binnengaat, zal de MagicBand+ op verschillende momenten tot leven komen met van kleur veranderende lichten, haptische trillingen en gebarenherkenning, waardoor het meeslepende verhaal van de omgeving wordt verbeterd. De wearable zal gasten in staat stellen om zich op nieuwe manieren bezig te houden met favoriete Disney-momenten en nieuwe interactieve ervaringen te ontdekken.

'Hey Disney! Voice Assistent - Disney creëert zijn eigen aangepaste stemassistent met behulp van Alexa-technologie voor ondersteunde Amazon Echo-apparaten. Deze spraakassistent, "Hey Disney!" genaamd, zal naast Alexa werken om te reageren op vocale aanwijzingen en brengt Disney-personages en -verhalen tot leven op magische nieuwe manieren om het verblijf van gasten handiger, aantrekkelijker en aangenamer te maken.
"Hey Disney!" zal beginnen in Disney Resort hotel kamers in Walt Disney World in 2022 als onderdeel van de 18-maanden durende viering van het 50-jarig jubileum van de bestemming. Toegang zal worden aangeboden als een optionele, gratis functie tijdens het verblijf van gasten. "Hey Disney!" zal de diensten die Alexa-gebruikers kennen en liefhebben aanbieden – zoals weersvoorspellingen, timers, alarmen, enz. - met de hulp van populaire personages zoals Mickey Mouse, Olaf, C-3PO en nog veel meer.
Let op, deze nieuwe functies zijn niet beschikbaar totdat gasten de My Disney Experience App downloaden, wat we gasten aanraden pas te doen in het Resort.

Walt Disney World Resort Hotel Update
We zijn verheugd om gasten en Cast Members opnieuw te verwelkomen in onze Disney Resort hotels, zoals in Disney's All-Star Resorts, waarvan we onlangs de Music en Movies thema's heropend hebben.
Op dit moment zal Disney's All-Star Sports Resort gesloten blijven terwijl we van de gelegenheid gebruik maken om het Sport-thema gebied op te frissen, en we kijken ernaar uit om een nieuwe heropeningsdatum voor kamers in het Sport-thema op een later tijdstip te delen.

Nieuwe geüpdatete Finding Nemo Musical komt naar Disney's Animal Kingdom Theme Park in 2022
 "Finding Nemo - The Musical" in Disney's Animal Kingdom Theme Park verrukt onze gasten sinds 2007 en we zijn verheugd u te kunnen vertellen dat een vernieuwde show, gebaseerd op dezelfde geliefde personages zal debuteren in 2022.


Hoewel ons Disney Live Entertainment team nog in de vroege stadia van ontwikkeling is voor de show, zal de muzikale hervertelling van dit onderwaterverhaal over familie, vriendschap en vriendelijkheid nieuw verhaalmateriaal bevatten, evenals favoriete nummers van fans zoals "In the Big Blue World" en "Go with the Flow."

Neem deel aan de magische viering van het 50-jarig jubileum in Walt Disney World Resort, in Florida. Boek hier voor geselecteerde aankomsten in 2022 en geniet van ons magisch pakket tijdens een verblijf in geselecteerde Disney Resort Hotels.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)