Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Twee nieuwe avondspektakels en nog veel meer zullen beginnen op 1 oktober om de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort te vieren

juni 23, 2021 348
Vanaf 1 oktober viert "The World's Most Magical Celebration" de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort en we hebben een aantal geweldige nieuwe details om met jullie te delen over dit ongelooflijke 18-maanden durende evenement.


Een nieuw avondspektakel, "Disney Enchantment," zal helpen de festiviteiten voor de 50ste verjaardag af te trappen wanneer het debuteert op 1 oktober in Magic Kingdom Park. Het is gecreëerd om samen te starten met "The World's Most Magical Celebration," en deze avond extravaganza zal je meenemen op een reis vol avontuur, verwondering en empowerment. Iedereen wordt geïnspireerd om te geloven in magie, "Disney Enchantment" zal muziek, verbeterde verlichting, prachtig vuurwerk en, voor de eerste keer, meeslepende projectie-effecten tonen die zich uitstrekken van Cinderella Castle naar Main Street, U.S.A.


Samen met "Disney Enchantment" op 1 oktober zal "Harmonious" in EPCOT beginnen, een van de grootste avondspektakels die ooit gemaakt zijn voor een Disney park. Deze nieuwe show zal de wereld samenbrengen op World Showcase Lagoon in een viering van Disney muziek die mensen wereldwijd inspireert. Het is een groots, krachtig eerbetoon aan de verhalen en liedjes die ons verenigen en omarmt nieuwe technische magie die pyrotechniek, gechoreografeerde bewegende fonteinen, verlichting en media op nieuwe manieren integreert. "Harmonious" zal je uitnodigen om de wereld rond te reizen door middel van nieuwe interpretaties van klassieke Disney liedjes zoals je ze nog nooit eerder hebt gehoord, opnieuw getoond in meer dan een dozijn talen door een diverse groep van 240 artiesten van over de hele wereld.Er is overdag ook nieuw entertainment voorzien in Disney's Animal Kingdom Theme Park. Bekijk deze artist rendering van "Disney KiteTails," die vanaf 1 oktober meerdere keren per dag tot leven zal komen in het Discovery River Amphitheater. Artiesten zullen windvangers en vliegers in alle vormen en maten oplaten, terwijl op het water gedetailleerde driedimensionale vliegers - sommige wel 9 meter lang - Disney dierenvrienden zullen uitbeelden, waaronder Simba, Zazu, Baloo en King Louie. Deze kleurrijke creaties zullen door de lucht dansen op het ritme van favoriete Disney liedjes in een opbeurende, levendige ervaring voor het hele gezin.


Mickey Mouse en Minnie Mouse zijn de gastheer en gastvrouw voor "The World's Most Magical Celebration" en ze zullen worden uitgedost in fonkelende nieuwe EARidescent-kleding voor de 50e verjaardag. Zoals je op de foto hierboven kunt zien, willen hun beste vrienden ook meedoen, want Donald Duck en Daisy Duck, Goofy en Pluto, en Chip 'n' Dale zullen vanaf 1 oktober hun eigen op maat gemaakte EARidescent-looks dragen. Je krijgt de kans om ze te zien wanneer ze meerdere keren per dag door het Magic Kingdom Park reizen in de nieuwe "Mickey's Celebration Cavalcade".


Deze acht vrienden zullen ook te zien zijn in speciale gouden beeldjes die vanaf 1 oktober in het Magic Kingdom Park staan; in deze artist rendering zie je Mickey en Minnie schitteren in het zonlicht bij Cinderella Castle. Er zullen in totaal 50 personages te zien zijn in deze reeks sculpturen die in alle vier de themaparken zullen worden tentoongesteld. We zullen binnenkort meer onthullen over de "Disney Fab 50" als de opwinding opbouwt voor de grote dag, evenals de verrassende manieren waarop je in staat zult zijn om interactie te hebben met deze prachtige sculpturen als onderdeel van de viering van de 50e verjaardag.


Dit najaar kun je "Walt Disney World: A Portrait of the First Half Century," een prachtig nieuw koffietafelboek van Disney Editions, mee naar huis nemen. Je kunt de cover art hierboven zien voor deze insider's blik op de geschiedenis en evolutie van Walt Disney World, geschreven door Kevin Kern, Tim O'Day en Steven Vagnini. Het boek zal vanaf 28 september te koop zijn in Walt Disney World, op shopDisney.com en overal waar boeken worden verkocht. En voor meer details over andere speciale boeken die dit jaar ter gelegenheid van de 50e verjaardag worden uitgegeven, klik hier.

Tijdens "The World's Most Magical Celebration" zal ook de grote opening van Remy's Ratatouille Adventure in EPCOT gebeuren, iconen in elk van de vier parken die 's nachts veranderen in Beacons of Magic*, EARidescent decor over het hele resort, plus nog veel meer. Onze Walt Disney World cast members - die nieuwe EARidescent naamplaatjes zullen dragen, speciaal ontworpen voor deze gelegenheid - kijken ernaar uit om al deze magie met jou te delen, want zij zijn het hart van dit gedenkwaardige evenement.

*Beacons of Magic is elke avond beschikbaar in bepaalde themaparken. Zie DisneyWorld.com voor meer informatie.
Beoordeel dit item
(1 Stem)