Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oh boy! Er is een nieuw Giraffekalf in Disney's Animal Kingdom Theme Park geboren en het is een jongen!

juni 23, 2021 245
Het is een jongen, een grote jongen! Het gezonde, langbenige kalf is bijna 2 meter lang en weegt 183 pond! Hij is geboren op 10 juni, is speels, nieuwsgierig en behoorlijk chill. Hij brengt veel tijd door met zijn moeder, Lily, in een stal backstage. Hij is een speciale kerel met een unieke vlindermarkering op zijn rechterschouder en hartvormige markeringen op zijn vacht.

De verschillende grootte en kleur van giraffen camoufleren hen op de savanne en onderscheiden de verschillende subsoorten. Masai-giraffen, die je op Kilimanjaro Safaris ziet, hebben meestal een vlekkenpatroon met ruiten dat lijkt op eikenbladeren.

Een welgemeende felicitatie aan ons toegewijde dierenverzorgingsteam voor deze laatste geboorte van een dier in Disney's Animal Kingdom. Het markeert een nieuw succes voor het Species Survival Plan Program van de Association of Zoos and Aquariums, dat toeziet op het verantwoord fokken van bedreigde en met uitsterven bedreigde diersoorten. Giraffen zijn een kwetsbare diersoort die in het wild met een stille uitsterving wordt bedreigd, met een afname van de populatie van 40 procent in de afgelopen 30 jaar. Er zijn nog ongeveer 35.000 Masai-giraffen in het wild, en hun populatie blijft afnemen door stroperij en vernietiging van habitats.We zijn erg blij dat we deze video van ons nieuwe kalf met zijn moeder kunnen delen. Het gaat goed met het paar en ze blijven dicht bij elkaar terwijl ze aan elkaar gehecht geraken. Gasten van het park zullen Lily en haar schattige kalf de komende weken kunnen zien op Kilimanjaro Safaris, wanneer het paar zich bij de rest van de kudde voegt op de savanne.
Voor meer informatie over giraffen, bezoek DisneyAnimals.com.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)