Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eerste blik op een vernieuwde gastenkamer in Disney's Contemporary Resort

juni 25, 2021 235
Toen Walt en Roy Disney droomden van een magische nieuwe toekomst in Walt Disney World Resort, werd een deel van die visie werkelijkheid met Disney's Contemporary Resort. Met de Monorail die dwars door de A-frame toren loopt, was het resort meteen een icoon in The Most Magical Place on Earth - een eerbetoon aan de toekomst van verbeelding en vooruitgang.

Terwijl Walt Disney World zich voorbereidt op de viering van zijn 50e verjaardag in oktober bouwt Walt Disney Imagineering verder op de optimistische geest van Disney's Contemporary Resort, ze verbeteren de retro-moderne esthetiek die doet denken aan Tomorrowland ... met een vleugje van iets Incredible.

Momenteel worden alle kamers op de negen verdiepingen in de toren volledig gerenoveerd en hier is alvast een eerste blik op het nieuwe decor dat deze herfst zijn debuut zal maken. Zoals je kunt zien, zullen deze kamers het gestileerde Monorail motief mengen met een aantal favoriete personages uit de Incredibles films van Pixar Animation Studios, met inbegrip van Jack-Jack, Frozone en Edna Mode. Nieuwe aangepaste kunstwerken in de kamers en in de gangen zullen modern, futuristisch en o zo stijlvol zijn, dahling, als aanvulling op de architectuur van het resort, terwijl het de krachten van de Superhelden laat zien.


In de lobby zie je binnenkort een collectie van moderne kunstwerken, evenals historische foto's van achter de schermen van Disney's Contemporary Resort in ontwikkeling en in aanbouw. Het restaurant in de lobby van het resort, The Wave... of American Flavors, zal ook binnenkort sluiten om plaats te maken voor een vernieuwde eetervaring op tijd voor de 50e verjaardagsviering van Walt Disney World. En zodra de torenkamers klaar zijn, zal het werk beginnen aan de kamers in de Garden Wing aan de oevers van Bay Lake.


Alle opwinding in Disney's Contemporary Resort maakt deel uit van de voortdurende evolutie van de Disney Resorts Collection in Walt Disney World, waar de magie die je vindt in onze themaparken zich uitstrekt tot elk moment van je vakantie. We zullen de komende maanden meer vertellen over dit project terwijl we ons opmaken voor "The World's Most Magical Celebration" vanaf 1 oktober.

Neem deel aan de magische viering van het 50-jarig jubileum in Walt Disney World Resort, in Florida. Boek voor geselecteerde aankomsten in 2022 en geniet van ons magisch pakket tijdens een verblijf in geselecteerde Disney Resort Hotels.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)