Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Space 220 Restaurant opent zijn deuren in EPCOT in september 2021

augustus 15, 2021 766
Bent u klaar voor een out-of-this-world dineerervaring in EPCOT?  Bereid u dan voor op een lancering, want Space 220 restaurant in EPCOT zal half september geopend worden... een nieuwe mijlpaal in de transformatie van EPCOT die aan de gang is in Walt Disney World Resort.

Het Space 220 restaurant is gelegen naast de Mission: SPACE attractie en tilt fine dining naar een geheel nieuw niveau.  Uw meeslepende ervaring begint als u incheckt in de Space 220 Departure Lounge in Future World. 

Van hieruit gaat u aan boord van een van de twee "Space Elevators" die u naar het Centauri Space Station brengen in wat wel 220 mijl boven de aarde lijkt .  Terwijl u aan uw klim begint, kijkt u door een doorkijk naar beneden en ziet u EPCOT ineenkrimpen; als u omhoog kijkt, ziet u het ruimtestation in zicht komen.

Zodra u bent aangemeerd, gaat u door de eetzaal met het Centauri Space Station-thema. In de eetzaal ervaar je een panoramisch uitzicht op de aarde en een verscheidenheid aan werk- en vrijetijdsactiviteiten die plaatsvinden achter de ramen van het als een ruimtestation gethematiseerd restaurant.

En het uitzicht is slechts een deel van de ervaring. Onze Disney Imagineers zijn enthousiast dat ze deze ervaring hebben gecreëerd voor Executive Chef Marc Kusche om zijn culinaire wonderen te tonen. Het menu van het Space 220 restaurant zal uitmuntende gerechten en gastronomische recepten bevatten, met een twee-gangen prix fixe menu voor de lunch, en een drie-gangen prix fixe menu voor het diner. De luxueuze, eigentijdse gerechten zullen een nieuwe betekenis geven aan "het toppunt van dineren!" De maaltijd wordt afgerond met unieke drankjes - van goede wijn tot sfeervolle cocktails en meer.

EPCOT wordt gekenmerkt door originele verhalen die inspireren. Het Space 220 restaurant is een andere grote mijlpaal in de voortdurende en historische transformatie die nu in EPCOT plaatsvindt en zal deel uitmaken van de viering van de 50e verjaardag van het Walt Disney World Resort.

Boek uw vakantie van 2022 voor het 50-jarig jubileum van Walt Disney World!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)