Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De magie roept je om vanaf 1 oktober de 50e verjaardag te komen vieren in Walt Disney World Resort

augustus 15, 2021 424
Het is bijna tijd. De anticipatie is aan het opbouwen. We zijn minder dan 50 dagen verwijderd van de start van een evenement dat 50 jaar in de maak is - "The World's Most Magical Celebration" ter ere van de 50e verjaardag in Walt Disney World Resort.

Het belooft een spectaculaire, once-in-a-lifetime 18 maanden durende extravaganza te worden in tegenstelling tot alles wat ooit eerder is gezien, ondergedompeld in sprankelende EARidescence en met Disney cast members in het hart van dit alles.

Het gaat nogal een feest worden. En wat is een feest zonder muziek? De met platina bekroonde songwriter en muziekproducer Alana Da Fonseca en de uit Nashville afkomstige songwriter en producer Bobby Studley beantwoordden de oproep om een origineel volkslied te creëren voor de 50ste verjaardag, samen met de award-winnende componist Emily Bear en zangfenomeen Journi op "The Magic Is Calling." Da Fonseca en Studley's popmuziekstijl, Bear's hoogdravende orkestraties en Journi's magische vocale prestaties komen samen om een lied te creëren dat tegelijkertijd nostalgisch, inspirerend en eigentijds is."Het is een enorme eer om iets te schrijven dat een plek viert die zoveel vreugde brengt aan zoveel mensen," zei Da Fonseca. "Er is magie overal om ons heen, en als je daar bent, voel je het bij elke stap die je neemt."
Je kunt het volkslied binnenkort op verschillende manieren gaan horen, waarbij iedereen wordt opgeroepen om mee te vieren. "The Magic Is Calling" zal aansluiten op alle vier de parken, aangezien verschillende arrangementen van het lied te horen zullen zijn wanneer elk Walt Disney World themapark icoon 's avonds transformeert in een prachtig baken van magie, dat iedereen uitnodigt om mee te komen vieren. Cinderella Castle, Spaceship Earth, Hollywood Tower Hotel en de Tree of Life zullen elk schitteren als nooit tevoren en komen tot leven op bepaalde avonden met hun eigen unieke EARidescent gloed.Tijdens de viering van de 50e verjaardag zal "The Magic Is Calling" ook te horen zijn in speciale live entertainment momenten in het Walt Disney World Resort. Je hoort het volkslied tijdens Mickey's Celebration Cavalcade, met de "EARidescent 8" elke dag in het Magic Kingdom Park, en luister naar aangepaste arrangementen van het lied uitgevoerd door iedereen, van het Main Street Philharmonic en de Dapper Dans tot de Discovery Island Drummers en de Voices of Liberty.

"The World's Most Magical Celebration" begint op 1 oktober. Boek uw vakantie van 2022 voor het 50-jarig jubileum van Walt Disney World!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)