Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Exclusieve Magic Shots tijdens het kerstseizoen

december 05, 2021 683
Tijdens Disney's Betoverende Kerst is één van de meest magische seizoenen. Uiteraard wil je de leukste momenten vastleggen, daarom staan de Disney PhotoPass-fotografen klaar om je daarbij te helpen. Dit seizoen hebben ze namelijk weer een serie leuke en exclusieve Magic Shots voor je klaargezet.

Wanneer je in het bezit bent van een PhotoPass+ kun je gebruik maken van de fotoservices van de Disney PhotoPass-fotografen. In het park kun je, naast de fotografen bij de Disney-figuren, ook de fotografen op diverse andere plekken vinden. Hier staan ze klaar om de leukste Magic Shots te maken. Dit zijn foto's van jou alleen of samen met je familie of vrienden met een beetje extra Disney Magie. Digitaal wordt er namelijk nog wat extra's aan de foto toegevoegd. Iedere fotolocatie van een Magic Shot heeft een eigen figuur wat digitaal wordt toegevoegd aan de foto. Tijden van de Magic Shots worden niet bekend gemaakt, maar we kunnen jullie wel vertellen waar je welke Magic Shot kunt vinden. Zo kun je deze plekken extra goed in de gaten houden tijdens je bezoek.

Disneyland Park
In het Disneyland Park heb je momenteel de grootste kans om een fotograaf met een Magic Shot te vinden. Zo kun je er op Central Plaza een vinden met Tinkerbell en vlak voor het kasteel is een andere met Pluto, uiteraard geheel in kerstsfeer. Wanneer je je in Frontierland bevindt, dan kun je in Thunder Mesa nog twee andere Magic Shots vinden. De eerste is vlak naast het fort en de ingang van de Thunder Mesa Mercantile. Deze Magic Shot is er een met Meeko uit Pocahontas, die zo nieuwsgierig was dat hij al in het cadeau heeft gekeken. Aan de andere zijde van Thunder Mesa, aan de waterkant met uitzicht op Big Thunder Mountain vind je de tweede Magic Shot. Deze is met Knabbel en Babbel.


Achterin Discoveryland zijn tevens twee Magic Shots verstopt. Beide zijn namelijk vlakbij de ingang van Mickey's PhilarMagique. De Magic Shot tegenover de ingang is met Stitch. De andere Magic Shot is in het meest rechtse deel van de wachtrij van Mickey's PhilarMagique, waar je Wall-E en Eve kunt laten toevoegen aan je foto.


Walt Disney Studios Park
Wanneer je in het Walt Disney Studios Park bent is er nog altijd de mogelijkheid om de Magic Shot bij het beeld met Walt Disney en Mickey te maken. Daarnaast is er nog een tweede Magic Shot in het park te vinden, die wel speciaal voor het kerstseizoen is. Op het plein voor de Monsters en Co. fotolocatie is namelijk een Magic Shot met Mike Wazowski, die net terug is van de kerstinkopen. Voor dit seizoen zijn er geen andere Magic Shots te vinden in het Walt Disney Studios Park.


Encanto

Afgelopen maand was er een tijdelijke Magic Shot ter gelegenheid van de release van de film Encanto. Of in feite twee Magic Shots, er zijn namelijk twee verschillende Magic Shots die meestal tegelijkertijd op dezelfde locatie gemaakt worden. Deze Encanto Magic Shot zou in eerste instantie tot het einde van november beschikbaar zijn, maar dit is momenteel tot een niet nader gekende datum verlengd. Dus wanneer je hem gemist hebt, dan zou het zo maar kunnen dat je deze Magic Shot ook begin december nog aan je collectie kunt toevoegen. Maar wees snel, want voor je het weet is deze weer weg.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 05 december 2021 16:23

Laagste prijs kalender