Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wereldwijde Disney ambassadeurstraining

december 09, 2021 370
Carmen Lleo Badal en Quentin Rodrigues, 2022-2023 Disneyland Paris Ambassadors, voegden zich bij hun collega's van andere Disney bestemmingen om deel te nemen aan de wereldwijde training.

Eerder dit jaar deelden we updates van over de hele wereld over de selectie van nieuwe Disney Ambassadors. Na twee weken van hybride interacties, kwam de wereldwijde Disney Ambassador training tot een einde. De teams namen deel aan mediatraining, workshops voor het creëren van content, bedrijfsoverzichten, presentatieoefeningen en meer.


Het Global Disney Ambassador team, dag één van de virtuele training.

De toewijding van de nieuwe teams was duidelijk vanaf de eerste dag van de training, waarbij alle Ambassadors elkaar over tijdzones heen ontmoetten in een Zoom-formaat. Om te beginnen kregen de ambassadors een overzicht van The Walt Disney Company, een blik achter de schermen van de komende Walt Disney Imagineering projecten en tijd met resort leiders om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om hun resorts en cast effectief te vertegenwoordigen. Elke ambassador presenteerde aan de groep en vertelde wat hun locaties en teams uniek maakt.

"Een van de meest gedenkwaardige momenten was toen Kanoa het verhaal van de Hawaïaanse cultuur en de 'Aulani waarden' deelde.  Het bracht ons allemaal tot tranen," deelde Shanghai Disney Resort Ambassador Phoebe Jiang. Hoewel er veel werk te doen was, was er ook tijd voor gelach, blije tranen en zelfs een virtuele escape room.


Het nieuwe Global Disney Ambassador team met Walt Disney World Ambassador Alumni.

De volgende week gingen de teams op weg naar het Walt Disney World Resort om hun training in de praktijk te brengen met een reeks persoonlijke workshops en activiteiten. Het team kreeg zelfs de kans om samen met Walt Disney Ambassador Alumni te ontbijten. Zij vertegenwoordigden alle termijnen van de jaren 1990 tot nu en hoorden over hun ervaringen in de felbegeerde rol. Voor Disneyland Paris Ambassador Carmen Lleo Badal, was alleen al het samenzijn met alle cast members van Walt Disney World inspirerend. "Elk lid van de cast waarmee we spraken, zwaaiden of momenten deelden, maakte een verschil in onze week en liet ons de magie voelen. Ik ben erg dankbaar voor hen allemaal."En er waren genoeg cast members om te ontmoeten. Degenen die hielpen met het leiden van workshops, bedrijfs- en resortleiders die de tijd namen om onze cast-first visie te delen, en ieder individu daartussenin. "Ik heb geleerd dat genade ons toelaat fouten te maken en ervan te leren," deelde Disneyland Resort Ambassador Mark King. "Authentiek onszelf zijn is hoe we een band kunnen creëren met onze cast op een grotere schaal door samen te werken."


Ambassadeursteam met Michael Vargo, Vice President van Disney D23We sloten de ultieme week van training af door cast en fans te begroeten op Destination D23. Gedurende het hele weekend organiseerde het wereldwijde team trivia en introduceerde het sprekers. Voor Walt Disney World-ambassador Raevon Redding was dit het hoogtepunt van de training: "We stonden allemaal backstage bij Destination D23 'You Are the Magic' te zingen. Op dat moment wist ik dat dit mijn mensen zouden zijn voor de rest van mijn leven!"


Ambassadeursteam met Alannah Hall-Smith, Senior Vice President, Communicatie en Public Affairs.

De weken van training eindigden, maar de passie en drive om castverhalen te delen niet. Als al onze Disney Ambassadors naar huis terugkeren, zijn ze opgewonden voor wat er nog komt. "Mijn grootste les van deze week was optimisme," deelde Disneyland Ambassador Nataly Guzman. "Met de ontberingen die iedereen wereldwijd onlangs heeft doorstaan, was het ongelooflijk om een sterk verlangen te zien om verwondering en magie levend te houden."

"Waar ik het meest naar uitkijk is de wereldwijde samenwerking," deelde Disneyland Paris Ambassador Quentin Rodirigues. "We hebben de kans om de passie van onze cast members over de hele wereld in de verf te zetten. Samen kunnen we mensen inspireren met hun uiteenlopende verhalen."

Walt Disney World Ambassador Ali Manion deelde Quentin's sentiment: "Elke locatie brengt iets speciaals, maar we hebben een band gekregen over hoe we over de hele wereld samenwerken om onze cast te erkennen en hun verhalen te delen. Ik heb vijf Ambassa-broers en zes Ambassa-zussen erbij gekregen in de afgelopen twee weken, en ik weet dat ik altijd kan rekenen op mijn Ambassadeursfamilie om er voor mij te zijn, wat er ook gebeurt!"

Voor meer over de Disney Ambassadors en andere #DisneyCastLife verhalen, volg de Disney Ambassador teams op Instagram:
@DisneylandAmbassador
@WDW.Ambassador
@DLPAmbassador
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender