Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Sequoia Lodge *** Aanbevolen

november 23, 2020 106745

Index

Verblijf in een gezellige lodge omringd door bomen, alsof je verblijft in een echt Amerikaans National Park. Geniet van een knusse avond bij een knapperend haardvuur of geniet van de natuurrijke omgeving. Dit alles op slechts 15 minuten wandelen van de Disney Parken.

Afbeelding


Gezellig ontspannen
Disney Sequoia Lodge is buiten helemaal omgeven door prachtige majestueuze bomen, waardoor je het idee hebt dat je je ver van de bewoonde wereld bevindt. Binnen geniet je van een authentiek gevoel van een typisch Amerikaanse lodge door het gebruik van vele natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Dit alles zorgt voor een heerlijke warme en gezellige sfeer om in te ontspannen na een drukke dag in de Disney Parken.


Gethematiseerde kamers
Het warme gevoel van het hotel is eveneens doorgevoerd in het interieur van de kamers. Maar een Disney Hotel zou natuurlijk geen Disney Hotel zijn als er enkele Disney details zouden ontbreken. Daarom kun je in de kamers van Disney Sequoia Lodge Bambi en zijn bosvriendjes Stampertje en Bloempje ontdekken.

Prachtige omgeving
Het hotel is gelegen in een bosrijke omgeving, maar ligt daarnaast aan de oevers van Lake Disney. De perfecte plek om even tot rust te komen van alle drukte tijdens de vakantie en even te genieten van de prachtige omgeving die het hotel te bieden heeft.


Een beetje extra luxe
Wil je tijdens je verblijf net dat beetje extra genieten? Dan is er de Golden Forest Club. Gasten die verblijven in een kamer en suite die tot dit clublevel behoren, zullen nog extra in de watten gelegd worden tijdens hun verblijf. Zij kunnen gebruik maken van hun eigen privé-receptie en hebben daarnaast ook toegang tot de Golden Forest Lounge.

Heerlijk genieten
Wanneer je even lekker wilt afkoelen in de warme zomermaanden of gewoon zin hebt om even lekker het water in te gaan, dan zit je hier goed. Het hotel is namelijk voorzien van zowel een binnen- als buitenzwembad. Daarnaast is er ook een bubbelbad en glijbaan aanwezig. De ideale plek om dus even heerlijk te genieten!


Op dit moment zijn renovatiewerkzaamheden aan de buitengevel van het hotel bezig. Naar verwachting is deze renovatie voltooid in de zomer van 2022. De renovatie heeft geen invloed op de activiteiten van het hotel en de werkzaamheden vinden overdag plaats, om de overlast voor de gasten tot een minimum te beperken.


Vorige 1/7 Volgende »

Aanvullende informatie

  • Type: Moderate
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 17 november 2021 13:05

Laagste prijs kalender