Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris viert internationale vrouwendag als onderdeel van hun inzet voor professionele gelijkheid

maart 08, 2022 212
In Disneyland Paris brengen duizenden vrouwen elke dag de magie tot leven als Cast Members, of ze nu op een betekenisvolle manier bijdragen aan onze dagelijkse activiteiten of achter de schermen werken om nieuwe meeslepende gastervaringen te bedenken en te leveren. Zij zijn onze verhalenvertellers, onze technologen, onze leiders en elke rol daartussenin. Kortom, de vrouwen van Disneyland Paris zijn een belangrijk onderdeel van wie we zijn en wat we doen.


Afbeelding

Disneyland Paris zet zich in voor het bevorderen van professionele gelijkheid op elke werkplek en op alle niveaus van het bedrijf, door middel van zowel impactvolle beleidslijnen als voortdurende betrokkenheid. We hebben door werknemers geleide groepen voor steun en betrokkenheid binnen de Cast Member gemeenschap, evenals exclusieve conferenties en evenementen die iedereen samenbrengen met inspirerende gastsprekers, workshops en discussies. We ondernemen ook actie in de gemeenschap door lokale verenigingen te betrekken die groeimogelijkheden en inspiratie bieden voor jonge vrouwen.

Voor het derde jaar op rij heeft Disneyland Paris een jaarlijkse Gender Equality Index score van 94/100 ontvangen in het kader van de "Avenir Professionnel" wet in Frankrijk, een meting van de voortdurende inzet van het bedrijf om een omgeving te bieden die geworteld is in professionele gelijkheid. Vandaag vertegenwoordigen vrouwen de helft van onze 16.000 Cast Members en bekleden ze 43% van de leidinggevende functies in het hele resort.

In het kader van Internationale Vrouwendag, nemen we je mee op een reis door het resort om enkele van de ongelooflijke vrouwelijke Cast Members te ontdekken die Disneyland Paris zo speciaal maken. En later deze week onthullen we de belangrijkste momenten van de Cast-exclusieve Internationale Vrouwendag conferenties van dit jaar.

Professionele gelijkheid is slechts een deel van Disneyland Paris' uitgebreide en steeds uitbreidende aanpak van Diversiteit en Inclusie. We blijven ook programma's opzetten die de diversiteit van identiteiten, bekwaamheden, nationaliteiten, leeftijden en carrière-ervaringsniveaus aanpakken. Om meer te lezen over de acties die we ondernemen, kunt u terecht op onze website.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 08 maart 2022 19:42

Laagste prijs kalender