Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris viert Disney+ day op 8 september

september 06, 2022 200
Om die uitzonderlijke dag te beginnen, kunnen Disney+ abonnees en hun gezelschap met Parktickets en reserveringen voor het eerst Disneyland Park betreden vanaf 9.00 uur, d.w.z. 30 minuten voor de reguliere openingstijd van het Park*.

Vanaf 9.10 uur zal een groep dansers uitgedost in de kleuren van Disney+ Day de gasten op Town Square welkom heten.  *Gasten moeten hun ingelogde startscherm op de Disney+ app via hun telefoon weergeven om eerder binnen te komen. Zorg ervoor dat je voor aankomst de Disney+ app downloadt en inlogt. Bij Videopolis krijgen onze gasten de kans om foto's te maken in een uniek Disney+ foto locatie. Café Hyperion serveert ook een traktatie die voor de gelegenheid is ontwikkeld** – een blauwe donut gevuld met chocolade met hazelnootsmaak. De gasten kunnen ervan genieten terwijl ze de nieuwste Disney+ trailers bekijken die speciaal op Videopolis-schermen zullen worden vertoond dag.

Zeldzame personages kunnen ook op het podium verschijnen, wat op bepaalde momenten van de dag een unieke Selfie Spot zal worden. Bij Videopolis moet je zeker zijn! **Voor de aankoop van een menu 5: "30th Anniversary Menu" en onder voorbehoud van beschikbaarheid, algemene voorwaarden  Het feest gaat 's middags door, want dansers zullen Disney+ Day vieren tijdens Dazzling Disney+ Procession, die voorafgaand aan Disney Stars on Parade zal plaatsvinden! In beide parken kunnen gasten persoonlijk en virtueel foto's maken met veel Disney-personages dankzij de nieuwe Magic Shots van Disney PhotoPass. Zo kunnen ze herinneringen aan hun bezoek bewaren.

En om die dag op een onvergetelijke manier af te sluiten, wordt er voor de gasten een betoverend moment aangeboden: Disney Streams… Blue! Central Plaza wordt verlicht in de kleuren van Disney+ Day vlak voor onze nachtelijke spectaculaire Disney Illuminations, waardoor de gasten naar een "hele blauwe wereld" worden vervoerd voor een onvergetelijke avond!

Download het volledige Programma.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 06 september 2022 12:54

Laagste prijs kalender