Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PROEF DE MARVEL AVENGERS CAMPUS-ERVARING TIJDENS EEN UBER-RIT

september 17, 2022 187
Uber brengt op 22, 23 en 24 september een heroïsche ervaring naar alle fans van het MARVEL-universum.

Van 22 tot 24 september krijgen passagiers die de Uber-app gebruiken de kans om een ​​onvergetelijke Disneyland® Paris-ervaring te beleven, getekend door Uber. Alle Parijzenaars worden uitgenodigd om een ​​uitzonderlijke, volledig meeslepende missie uit te voeren aan boord van twee voertuigen die zijn geïnspireerd op MARVEL-ontwerpen, die speciaal voor de gelegenheid zijn gemaakt, en zich zo voorbereiden om een ​​van de nieuwe rekruten van Marvel Avengers Campus te worden.

Een boeiende en meeslepende ervaring
Vanaf 22 september hebben de inwoners van Parijs en de buitenwijken toegang tot een kortstondige optie op de Uber-applicatie, waarmee ze in de schoenen van een van de nieuwe rekruten kunnen kruipen. Passagiers zullen een uitzonderlijke ervaring hebben die is ontworpen als een test om deel uit te maken van de nieuwe rekruten van het Avengers-team en zo de kans krijgen om met hen te trainen en de wereld te redden op Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris. Er wordt een interactief avontuur aangeboden en degenen die laten zien dat ze de grootste fans zijn en het meest waardig zijn om samen met de Avengers avonturen te delen, kunnen proberen toegang te krijgen tot de Campus via een uitzonderlijke wedstrijd.

Deze ervaring vindt plaats aan boord van twee unieke voertuigen geïnspireerd op de ontwerpen van Scot Drake, Creative Executive, Marvel Global Portfolio:
● Het eerste voertuig zal zowel geïnspireerd zijn op Iron Man's iconische pantser als belichaamd door een auto met een sportief ontwerp en technologie zoals Tony Sterk.
Deze getransformeerde auto doet sterk denken aan de snelle nieuwe attractie Avengers Assemble: Flight Force, waarin Iron Man en Captain Marvel versterking nodig hebben om de wereld te redden van een intergalactische dreiging.
● De tweede auto wordt een SUV, ook 100% elektrisch, geïnspireerd op de patrouillevoertuigen die aanwezig zijn op de Marvel Avengers Campus. Het zal nieuwe rekruten in staat stellen hun plicht uit te voeren met zijn gevechtsklare technologie.


Aan boord van het voertuig:
● Nieuwe rekruten worden verwelkomd door F.R.I.D.A.Y., de kunstmatige intelligentie van Tony Stark.
● Passagiers kunnen verbinding maken met een gepersonaliseerde interface op een tablet: de mogelijkheid om rechtstreeks met de Avengers te communiceren via de applicatie en om hun kennis en supervaardigheden te bewijzen via een reeks uitdagingen en tests.
● Alle passagiers krijgen de kans om hun geluk te beproeven en uitnodigingen voor de Disney Parken te winnen door verbinding te maken met de tablet die in de auto aanwezig is, evenals een uitzonderlijk MARVEL-verblijf geldig voor 4 personen in Disneyland Parijs.


#UberMarvelAvengersCampus

Het avontuur begint op 19 september overal in Frankrijk
Uber heeft weer een verrassing voorbereid. Op 19 september wordt een nationale challenge gelanceerd op de stories van het officiële Instagram-account van Uber France. Alle volgers van het Uber-account kunnen drie verblijven in Disneyland Paris en een uitzonderlijk MARVEL-verblijf** proberen te winnen.

Een exclusief evenement georganiseerd door twee iconische merken
Als onderdeel van het meest ambitieuze transformatie- en uitbreidingsplan dat is geïmplementeerd sinds de opening van het Walt Disney Studios Park, heeft de allereerste themazone gewijd aan het MARVEL-universum op 20 juli zijn deuren geopend in Disneyland Parijs. Binnen de Marvel Avengers Campus kunnen bezoekers nu getuige zijn van spectaculaire stuntscènes, de Marvel Super Heroes ontmoeten, zich onderdompelen in het hart van de actie in twee nieuwe attracties en genieten van nieuwe themarestaurants en winkels.

Uber blijft innoveren voor zijn passagiers en chauffeurs en stelt maatschappelijk nut centraal in zijn acties. Dankzij deze samenwerking kan het zijn passagiers een sensationeel moment bieden, maar ook zijn ecologische ambitie tonen. Het merk, dat resoluut de overstap naar de elektrische auto heeft gemaakt, heeft zich tot doel gesteld om tegen 2025 50% van de elektrische voertuigen te bereiken. De auto's die voor deze samenwerking worden gebruikt, zijn dan ook elektrisch en de emblemen van dit project.

*25 uitnodigingen voor twee personen.
** Dit verblijf van 3 dagen en 2 nachten is inclusief overnachtingen in het nieuwe Disney's Hotel New York The Art of Marvel, 3 dagen toegang tot de Disney Parken met volpension en een speciaal VIP-programma voor de duur van het verblijf.

Bron: Disneyland Paris
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 17 september 2022 19:30

Laagste prijs kalender