Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Honderden jonge gehospitaliseerde superhelden uitgenodigd in Disneyland Paris als onderdeel van de Pièces Jaunes-campagne

januari 19, 2023 271
Gisteren hebben de Fondation des Hôpitaux, SNCF Voyageurs vertegenwoordigd door TGV-Intercités en Disneyland Paris honderden gehospitaliseerde kinderen en tieners samen met hun families, d.w.z. bijna 500 mensen, uitgenodigd om een onvergetelijke en heroïsche dag door te brengen in Disneyland Paris

Disneyland Paris is al 30 jaar partner van de Pièces Jaunes-campagne en bevestigt haar betrokkenheid bij deze grootschalige solidariteitscampagne onder leiding van de Fondation des Hôpitaux door honderden jonge superhelden uit te nodigen, waaronder kinderen en tieners die in het ziekenhuis zijn opgenomen, samen met hun families. breng een dag vol plezier en emotie door in de parken, zodat u kunt ontsnappen aan het dagelijkse leven.


Vergezeld door meer dan 100 Disney VoluntEars genoten jongeren de hele dag van de shows en het amusement van de viering van het 30-jarig jubileum, samen met de attracties in het park. Ze ontdekten met name Avengers Campus waar ze naast Didier Deschamps en Jean-Luc Reichman hun favoriete Marvel-helden ontmoetten, en de Avengers Assemble: Flight Force en Spider-Man W.E.B. Avontuurlijke attracties. Dit bezoek gaf hen de kans om hun dagelijkse beslommeringen voor één dag opzij te zetten en zich onder te dompelen in de magie van Disney Parken.

Ter ondersteuning van deze actie gaf TGV-INTERCITES 250 zieke kinderen en hun dierbaren gratis ritjes met de hogesnelheidstrein om naar de regio Ile-de-France te gaan en op 18 januari een dagje Disneyland Paris door te brengen. Zo werden de kosten van de hogesnelheidstreinkaartjes INOUI, OUIGO en INTERCITES heen en terug gedragen door TGV-INTERCITES

"Met de Pièces Jaunes-campagne en haar iconische spaarvarkens steunt Fondation des Hôpitaux al meer dan 30 jaar kinderen en tieners die in het ziekenhuis zijn opgenomen, samen met hun families", zegt Anne Barrère, Vice President van Fondation des Hôpitaux. “We danken Natacha Rafalski en haar teams van harte voor het geven van deze ongelooflijke kans om magische momenten door te brengen met kinderen uit heel Frankrijk. Dit leuke evenement is een integraal onderdeel van hun genezingsproces!

“Namens Disneyland Paris ben ik bijzonder verheugd om voor het 30e achtereenvolgende jaar de Pièces Jaunes-campagne te ondersteunen in samenwerking met Fondation des Hôpitaux. Het creëren van magische momenten voor gehospitaliseerde kinderen is een van onze belangrijkste prioriteiten gedurende het hele jaar, en het maakt ons erg blij om de vreugde op de gezichten van al deze jonge mensen en hun families te zien wanneer ze een dag komen doorbrengen om te ontsnappen aan het dagelijks leven. binnen onze parken. Ze zijn allemaal onze superhelden”, zegt Natacha Rafalski, Président van Disneyland Paris.

“De teams van TGV-INTERCITES zijn er trots op een rol te spelen op deze ongelooflijke dag, die wordt georganiseerd door de Fondation des Hôpitaux en Disneyland Parijs. We zijn zo blij dat we het voor kinderen en hun families mogelijk kunnen maken om naar een plek te reizen waar ze hun ziekte voor één dag opzij kunnen zetten”, zegt Alain Krakovitch, directeur van TGV-INTERCITES.

Van 11 januari tot 4 februari worden gasten uitgenodigd om bij te dragen aan de campagne door munten te stoppen in de iconische Pièces Jaunes-spaarpotten die overal in het resort zijn geplaatst. Deze donaties zullen worden toegevoegd aan de donaties van Cast Members, evenals de munten die de afgelopen maanden in de fonteinen van het Resort zijn gegooid, waarbij Disneyland Paris zich ertoe heeft verbonden het totale bedrag te verdubbelen.

Dit initiatief is een van de vele acties gedurende het hele jaar - en al meer dan 30 jaar - voor kinderen en gezinnen met een moeilijk leven, waaronder de steun van Disney VoluntEars, Cast Members die zich vrijwillig inzetten voor filantropische acties in onze parken. Sinds 1991 zijn meer dan 40.000 in het ziekenhuis opgenomen kinderen bezocht door Disney Figuren en VoluntEars.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 19 januari 2023 07:39

Laagste prijs kalender