Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris verwelkomt José Alfaro Navarro en Dylan Legras als ambassadeurs 2024-2025

september 21, 2023 365
Vanochtend vond de nieuwe Disneyland Paris Ambassadors-aankondigingsceremonie plaats, waarbij José en Dylan werden genomineerd als de officiële vertegenwoordigers van het resort voor 2024 en 2025.


José Alfaro Navarro en Dylan Legras zijn het nieuwe Disneyland Paris Ambassador-team 2024-2025!
Ruim 500 Cast Members en gasten woonden de ceremonie bij in Studio D in het Walt Disney Studios Park en verwelkomden het nieuwe Ambassador-team in een zeer feestelijke sfeer.

Een buitengewone reis is net begonnen voor José en Dylan, die zich bij de Disneyland Paris Ambassador-familie voegden als de 30e en 31e ambassadeurs van het resort. Zij zullen de erfenis en de traditie van het Disney Ambassador Programma voortzetten, dat in 1965 begon met de nominatie van de allereerste Disney Ambassador ter wereld, Julie Reihm.

Ambassadeur van Disneyland Paris worden is een droom die uitkomt voor José en Dylan en ze kunnen allebei niet wachten om de rijkdom van het talent en de diversiteit van de cast in het resort te delen.
Quentin en Carmen zijn echt trots op hen en feliciteren hen met deze magische en buitengewone mijlpaal en kunnen niet wachten om hun reis te zien ontvouwen.Om een kinderdroom waar te maken, verliet Dylan in 2011 zijn geboortestreek Normandië (Frankrijk) om Cast Member te worden in Disneyland Paris. Hij begon in Merchandising bij Constellations voordat hij bij de Guest Flow-teams kwam. Zijn gastgerichte werk ging vervolgens verder als attractiegastheer bij Big Thunder Mountain. In 2013 nam hij deel aan de test- en aanpassingsfase van Ratatouille: The Adventure ter voorbereiding op de opening van de attractie. In maart 2014 sloot Dylan zich aan bij het Franse paviljoen in Epcot in het Walt Disney World Resort (Florida) als deelnemer aan het Cultural Representative Program. Om zijn liefde voor reizen na te streven, ging hij vervolgens als cabinepersoneel aan de slag bij een luchtvaartmaatschappij gevestigd in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Drie jaar later keerde hij terug naar Disneyland Paris om parttime te werken, parallel aan zijn internationale hotelmanagementstudies. Sinds 2021 is Dylan teamleider Guest Relations en zorgt ervoor dat iedere gast een magisch verblijf heeft.José studeerde journalistiek in zijn geboorteland Spanje, terwijl hij ook werkte in de Disney Store in Alicante. Nadat hij een jaar vrijwilligerswerk in Polen had gedaan, deed hij auditie voor de Disneyland Paris Entertainment-teams. Dankzij zijn talent en ervaring in het amateurtheater kreeg hij in 2015 zijn eerste contract als artiest bij Disneyland Paris, waardoor hij midden in de magie van de parken terechtkwam. José greep nieuwe kansen en vertrok vervolgens om zes maanden op een cruiseschip te werken, gevolgd door een jaar in de Visitor Relations-teams van het Walt Disney World Resort in Florida. In 2019 voegde hij zich weer bij het Disneyland Paris Entertainment-team, waar hij nog steeds werkte als artiest, voordat hij in juni 2023 assistent-showcoördinator werd. In deze rol zorgt José ervoor dat de showoperaties soepel en efficiënt verlopen om van elk optreden een oogverblindende ervaring voor alle gasten te maken.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 21 september 2023 18:27

Laagste prijs kalender