Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een betere ervaring komt naar Boardwalk Candy Palace in Disneyland Paris

juli 01, 2024 188
Hier is wat zoet nieuws voor snoepliefhebbers! Boardwalk Candy Palace, de go-to-spot in Disneyland Park voor alle gasten die hun zoetekauw willen bevredigen, staat op het punt om een ​​renovatie te beginnen.

Het lijdt geen twijfel dat alle fijnproevers naar de geliefde winkel op Main Street, U.S.A. zullen rennen als deze in 2025 weer opengaat om te genieten van een nog heerlijkere ervaring!

De teams van Walt Disney Imagineering Paris hebben hun zinnen gezet op het nieuw leven inblazen van de snoepwinkel die in 1992 werd geopend, terwijl de oorspronkelijke charme behouden blijft, als onderdeel van een spannend project gericht op het uitbreiden van het aanbod van eten en drinken van het resort dat tot leven zal worden gebracht.

Om dit idee werkelijkheid te laten worden, zullen de teams van het resort niet alleen de ruimte opnieuw inrichten, maar ook zuilen, schilderijen, lijstwerk en decoratieve accessoires restaureren. Er worden ook gloednieuwe meubels en exclusieve kunstwerken in de winkel geïntroduceerd.

De kers op de taart is het uitgebreide aanbod aan zoetigheden, met nieuwe zoete lekkernijen die gasten van alle leeftijden zeker zullen bekoren.

Blijf op de hoogte voor meer updates over deze overheerlijke ervaring.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender