Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris gaat schitteren als nooit tevoren!

februari 02, 2021 2608

Ondanks dat Disneyland Paris tijdelijk gesloten is tot 2 april 2021, betekend dat niet dat het onderhoud stil ligt. Magic Keepers, de Cast Members die gewoon aan het werk zijn op dit moment, zijn druk bezig met het opknappen van onderdelen van het park. Zo ziet het er straks bij de heropening weer uit als nieuw! Vandaag geven we jullie alvast een kleine preview van de werkzaamheden die bezig zijn, naast de bekende grote projecten zoals Hotel New York – The Art of Marvel of de Avenger Campus.


Buzz Lightyear Laser Blast
Het groot onderhoud van één van de favoriete attracties van vele gasten gaat gestaag door! Op het programma staan onder andere het volledig opnieuw schilderen van de attractie, het vervangen van de verlichting voor LED-verlichting, zowel binnen als buiten, vervanging van de interactieve schietdoelen, waterproof maken van het gebouw en een nieuw design voor de ingang, welke al (deels) te zien is op de foto!


Blanche-Neige et les Sept Nains
Deze dark-ride attractie van Walt Disney’s eerste geanimeerde klassieker wordt op het moment ook onder handen genomen. Alle blacklight-lampen zijn vervangen en ook hebben de schilders van Disneyland Paris direct alle onderdelen die het nodig hadden voorzien van een nieuwe laag verf. Hierdoor schitteren de Zeven Dwergen weer als nooit tevoren. Daarnaast zijn de schilders ook Les Voyages de Pinocchio niet vergeten, waar ook het nodige schilderwerk is verricht.


Indiana Jones™ and the Temple of Peril
Wanneer je op avontuur gaat met Indiana Jones, kun je een wilde rit verwachten. Desondanks zijn de onderhoudsmonteurs bezig geweest om de motor en het takelsysteem deels te vervangen en aan te passen, zodat volgende avonturen net wat comfortabeler worden voor de gasten, doordat de takelsnelheid nu beter geregeld kan worden.


"it's a small world"
De grote fontein voor de attractie is ook teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat, zoals hij was afgeleverd in 2015. In dat jaar werd de renovatie van “it’s a small world” afgerond, het was de eerste keer dat de attractie een volledige renovatie kreeg sinds de opening in 1992.


Gazebo van Main Street, U.S.A.
Na 28 jaar goede service is de gazebo, welke op menig foto van de gasten is vastgelegd, volledig vervangen. De originele gazebo was gemaakt van hout, wat door de jaren heen was komen te vervallen en moeilijk te herstellen was. Daarom is een volledig nieuwe gazebo gemaakt van een veel duurzamer materiaal, resin, wat ook nog eens onderhoudsvriendelijker is. Garantie voor jaren plezier en prachtige foto’s!

Front Lot
Voor de sluiting werd al druk gewerkt aan het vernieuwen van de vloertegels van de Front Lot. Goed nieuws, want met de heropening zal de volledige vloer zijn vervangen en word je dus niet meer verwelkomd door werkzaamheden, maar wel door een prachtige vloer.


Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Newport Bay Club
Het onderhoudswerk van de buitenzijde van het hoofdgebouw en de lodges van Disney’s Sequoia Lodge gaat nog steeds door. Daarnaast is er bij het naastgelegen Disney’s Newport Bay Club het één en ander afgerond van werkzaamheden. Zo is de iconische vuurtoren weer hersteld in zijn originele staat en zijn ook de werkzaamheden aan vloertegels aan de meerzijde afgerond. Tevens is de groenvoorziening aangepakt.


Naast al deze grotere werkzaamheden, zijn er ook kleine projecten. Eentje daarvan zijn bijvoorbeeld de gethematiseerde parasols van de restaurants. Zo zijn Casey’s Corner, Market House Deli en Chalet de la Marionnette al voorzien van nieuwe parasols. Laat de zonnige dagen maar komen!

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op woensdag 03 februari 2021 20:17

Laagste prijs kalender