Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney VoluntEARS blijven magie verspreiden

november 18, 2020 1001

De vrijwilligers van Disneyland Paris zetten zich in voor goede doelen en maakten meer dan 4.000 stuks speelgoed voor non-profitorganisaties klaar. Ook bezorgden ze 27 pallets voedsel aan de Secours Populaire.

De acties van de Disney VoluntEARS om Disney-magie naar de mensen in nood te brengen gaan deze maand door, waarbij de medewerker-vrijwilligers hun tijd besteden om essentiële benodigdheden voor te bereiden en te leveren aan non-profitorganisaties in de hele regio.

 De afgelopen twee dagen zijn Disney VoluntEARS erg druk bezig geweest met het voorbereiden van meer dan 4.000 Marvel superheldenspeelgoed dat door lokale non-profitorganisaties als kerstcadeautjes aan kinderen in nood wordt bezorgd. Teamhoofden van Disneyland Paris kwamen om een handje te helpen, waaronder Natacha Rafalski, President van het bedrijf. "Het is zo ontroerend om al deze vrijgevigheid en enthousiasme van onze castleden te zien", zei Natacha. "Het comfort en de momenten van geluk die ze de gezinnen in nood bieden, zijn nu des te belangrijker."

Ondertussen werden meer dan 27 palletten met overtollig voedsel gedoneerd aan de Secours Populaire de Meaux sinds eind oktober. Deze acties maken deel uit van de sociale verantwoordelijkheid van Disneyland Paris, die sinds de opening in 1992 en vooral tijdens deze ongekende tijden van kracht is om non-profitorganisaties en lokale autoriteiten te ondersteunen, die met kinderen en gezinnen werken. Sinds maart heeft Disneyland Paris meer dan 6 miljoen euro aan donaties in natura gedaan.

 

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 30 november 2020 10:00

Laagste prijs kalender