Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bel en Disneyland Paris beginnen een 10-jarige samenwerking om gasten ongekende ervaringen & voedingsopties te bieden!

juni 11, 2021 409
Bel, een belangrijke speler op de markt van gezonde snacks en de toonaangevende Europese toeristische bestemming Disneyland Paris kondigden vandaag een nieuwe strategische alliantie aan. 

Disneyland Paris en Bel zullen samenkomen om hun gedeelde waarden te vieren - gelach, vriendelijkheid en goedheid onder familie en vrienden. Via deze lange termijn alliantie zal Disneyland Paris gebruik maken van de kracht van Bel's producten en branding om gasten nieuwe en originele eetgelegenheden te bieden, evenals verbeterde gethematiseerde snacks. 

Het partnerschap zal worden weerspiegeld in nieuwe merkactiviteiten op het terrein, waar de unieke identiteit van Bel-merken zoals Mini Babybel en La Vache Qui Rit zal worden verweven in het verhaal van het park voor een meeslepende en boeiende ervaring. 
Gasten die de gloednieuwe Disneyland Paris Cars ROAD TRIP verlaten, kunnen genieten van de Laugh 'n Go food truck, die een leuke 'pit-stop' biedt voor snacks gemaakt door de Disneyland Paris chefs met La Vache Qui Rit kaas. 

Mini Babybel, de onmiskenbare kaas in hapklare vorm om de hele familie aan te moedigen gezond te snacken, zal een unieke rol spelen in de viering van de Marvel-franchise op speciale drukbezochte locaties in het resort.  Tijdens de zomer zal Mini Babybel te vinden zijn in ons Super Hero Station en Studio Theater.

In het hele Disneyland Paris resort zullen de gasten genieten van Bel kazen in verschillende vormen, met inbegrip van recepten speciaal bereid door de chef-koks van Disneyland Paris, zoals knapperige croque-monsieurs, verrassend lekkere soepen en zelfs hoogstaande delicatessen. 
Een derde ervaringsgerichte merkintegratie die het geliefde merk Kiri en de superkracht van vriendelijkheid onder de aandacht brengt, zal in de komende maanden worden onthuld. 


Een strategisch en multidimensioneel partnerschap

Het plezier gaat ook verder buiten het resort, want het partnerschap stelt Bel en Disneyland Paris in staat om gezamenlijke marketing- en communicatiecampagnes te organiseren in heel Europa, die een aanvulling vormen op de bestaande licentie-relatie tussen Bel en The Walt Disney Company. 
Deze grote marketing- en communicatiecampagnes zullen de kracht en de samenhang van deze merkassociatie onder de aandacht brengen en bijdragen tot het promoten van gezond snacken in heel Europa. 

Over het nieuwe partnerschap zegt Laure Albouy, Vice President Business Strategy & Integration voor Disneyland Paris: "Disneyland Paris en Bel zetten zich beiden in om geluk te creëren en vrienden en families de mogelijkheid te bieden om samen onvergetelijke momenten te delen. Samen, met Bel, kijken we ernaar uit om on-Bel-ooflijke verhalen te creëren, zowel in Disneyland Paris als in heel Europa met deze alliantieovereenkomst."

"Het doel van Bel is om gezondere, verantwoorde en toegankelijke voeding voor iedereen te promoten. Het partnerschap met Disneyland Paris zal het mogelijk maken om de identiteit en ambities van onze merken te laten schitteren - met Disney-magie - voor onze consumenten in heel Europa," bevestigde Cécile Béliot, Group Executive Vice President bij Bel.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)