Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris brengt de magie terug tot leven

juni 18, 2021 676
Het is tijd om je dromen opnieuw te beleven als Disneyland Paris op 17 juni 2021 heropent met Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club Hotel en Disney Village. Plus, in een kwestie van dagen, zal het langverwachte Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zijn deuren openen, en is het ook de première van de nieuwe Disney Junior Dream Factory show!

Afbeelding
Marne-la-Vallée, 17 juni 2021 - Onze Gasten kunnen weer genieten van de uitstekende ervaringen waar we bekend om staan, van iconische attracties (inclusief nieuwe ervaringen zoals Cars ROAD TRIP) en nieuwe hartverwarmende Disney, Pixar, Star WarsTM en MARVEL Character momenten tot unieke interacties met onze Cast Members en zelfs een paar verrassingen onderweg.

Bekijk hier de huidige aanbiedingen voor Disneyland Paris!

Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris, vierde de heropening van de bestemming: "We zijn absoluut opgewonden om de Disney magie terug te brengen naar onze Gasten, op de meest prachtige manier en met verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen... Als de meest toeristische bestemming in Europa ben ik zo trots om Disneyland Paris een sleutelrol te zien spelen in de heropleving van de toeristische sector. Het is een hoofdstuk vol hoop en optimisme dat we samen beginnen omdat we geloven dat de behoefte om te dromen en momenten van geluk te delen met familie en vrienden nog nooit zo belangrijk zijn geweest. En als onderdeel van onze jarenlange inzet om onze gemeenschappen te ondersteunen, zijn we verheugd om deze mijlpaal te vieren met 300 begunstigden van lokale verenigingen."


Meer dan 60 Disney Characters bij Selfie Spots en verrassingsoptredens
De eerste Gasten die vandaag arriveren, kunnen weer genieten van Disneyland Paris, dat mooier is dan ooit* en dankzij de vele Selfie Spots** kunnen gasten genieten van een speciaal moment met hun favoriete Characters uit de Disney, Pixar, Star WarsTM en MARVEL-universums. Enkele van de nieuwe character experiences zijn Star WarsTM Legends zoals Chewbacca, Kylo Ren, of Stormtroopers nu in Videopolis Theatre voor een galactische ervaring.

Personages rechtstreeks uit Alice in Wonderland verrassen gasten in de Cheshire Cat Train op Main Street, U.S.A. En een praalwagen die beroemde Disney Prinsessen verwelkomt, maakt ook verrassingsoptredens in het Disneyland Park.


In het Walt Disney Studios Park maakt Cruella verrassingsoptredens, net als Emile en Remy uit Ratatouille. Daarnaast zijn de geliefde personages uit Frozen terug in Animation Celebration en staan de MARVEL Super Heroes klaar om selfies te nemen met gasten op het podium in Studio Theatre.

Iconische attracties en een nieuwe ervaring: Cars ROAD TRIP
Gasten kunnen opnieuw genieten van iconische attracties in beide Disney Parken, of het nu de sensatie is van Star Wars: Hyperspace Mountain en The Twilight Zone Tower of Terror of een avontuur op een familieattractie zoals Peter Pan's Flight of Ratatouille: The Adventure.


Met de voortdurende transformatie van het Walt Disney Studios Park komen nieuwe ervaringen, zoals de Cars ROAD TRIP attractie online waardoor het de plek wordt waar Pixar avonturen tot leven komen. Deze nieuwe ervaring, die vandaag is gelanceerd, neemt je mee naar de wereld van Pixar's Cars-films langs de idyllische Route 66, de meest legendarische snelweg van het Amerikaanse zuidwesten. Tijdens hun reis aan boord van een tram ontmoeten gasten Lighting McQueen, Martin en vele anderen, terwijl ze langs enkele wonderen van de natuur en uit de film Cars komen.


Afbeelding

Bij de uitgang van de attractie kunnen de gasten genieten van een heerlijke pauze bij "The Laugh 'n' Go" food truck gepresenteerd door Bel. Deze leuke 'pitstop' zal snacks bevatten gemaakt door de Disneyland Paris chefs met La Vache Qui Rit kaas.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel: opent op 21 juni 2021
Slechts een korte wandeling - of gratis pendeldienst - verwijderd van de Parken zal Disney's Hotel New York - The Art of Marvel een eerbetoon brengen aan de thuisbasis van zoveel Marvel Superhelden en de kunstenaars die ze hebben gemaakt. Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zal eersteklas comfort en gepersonaliseerde diensten bieden, terwijl het de cultuur en bruisende energie van New York City viert, gestileerd als een New Yorkse kunstgalerie.


Met meer dan 350 tentoongestelde kunstwerken uit zowel comics als films, gemaakt door meer dan 110 kunstenaars uit Europa en daarbuiten - waaronder ongeveer 50 exclusieve stukken - zal het een van de grootste publiekelijk te bekijken collecties van Marvel-kunstwerken ter wereld zijn.

De gastervaring wordt naar een hoger niveau getild met een holistische, 360-graden benadering van het vertellen van verhalen en exclusieve ervaringen, waaronder een Selfie Spot met Spider-Man bij het Super Hero Station, een creatieve ruimte voor kleintjes genaamd Marvel Design Studio, of de Hero Training Zone, een buitenveld met speciale gebieden voor een verscheidenheid aan sportactiviteiten waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten. Meer informatie en reserveringen op disneylandparis.com.

BOEK NU MET EEN EXCLUSIEVE AANBIEDING VOOR EEN ECHT EPISCH VERBLIJF!
Om de grote opening van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel te vieren, zal een exclusieve lanceringsaanbieding beschikbaar zijn voor boekingen van een verblijf in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel gemaakt vóór 29 juli 2021 met een aankomstdatum tot 30 maart 2022. Gasten zullen een exclusieve Marvel-print van kunstenaar Matt Ferguson mee naar huis nemen en krijgen een gratis alcoholvrij drankje naar keuze aangeboden in een van de bars van het hotel.

Disneyland Paris heeft samengewerkt met de wereldberoemde kunstenaar Matt Ferguson om de opening van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel te vieren. Voor deze speciale gelegenheid heeft Matt een exclusief limited edition stuk Marvel artwork gemaakt voor de eerste boekers. Het superstijlvolle kunstwerk van 40 x 50 cm toont Marvel Super Heroes verzameld voor de iconische skyline van New York, inclusief Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en beroemde Marvel-gebouwen zoals de Avengers Tower.

Naast één print per boeking, krijgt elk lid van een gezelschap een gratis mocktail naar keuze of een andere non-alcoholische drank aangeboden in een van de hotelbars. Gasten zullen kunnen kiezen uit allerlei creatieve drankjes zoals de super mocktail geïnspireerd door de Hulk of de Ancient Tea met honing geïnspireerd door Doctor Strange.
Meer informatie en reserveringen op disneylandparis.com.

Disney Junior Dream Factory: Opent op 1 juli 2021
Disney Junior Dream Factory, een nieuwe live entertainment show, is de eerste show die Disneyland Paris zal aanbieden na de heropening. De show is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, zal plaatsvinden in de gloednieuwe "Studio D" in het Walt Disney Studios Park en zal officieel worden geopend op 1 juli. In deze meeslepende show van 20 minuten zullen enkele van Disney Junior's populairste Characters te zien zijn, zoals Mickey, Minnie en Timon en rijzende sterren Vampirina en Fancy Nancy Clancy. Zij nodigen zowel jonge als oudere Gasten uit om samen dromen waar te maken door leuke en aanstekelijke liedjes te leren en te zingen.


Disneyland Paris ontvangt lokale kinderen en hun families van non-profit verenigingen
Onze heropening is ook de gelegenheid om onze jarenlange inzet voor lokale gemeenschappen opnieuw te bevestigen. Bij de opening ontvangen we 300 kansarme kinderen en families uit de regio om het park te ervaren en een dag van magie te beleven, van liefdadigheidsorganisaties die gezinnen met een laag inkomen ondersteunen en medische en educatieve instituten waaronder: K D'Urgence, IME L'éclair, SESSAD Passerose, Les Restos du Cœur, le Secours Catholique, la Fondation d'Auteuil, ATD Quart Monde, SOL en Si, Emmaüs, het Franse Rode Kruis en de Orde van Malta.

Dit initiatief maakt deel uit van het jarenlange engagement van Disneyland Paris om het werk van non-profitorganisaties en naburige lokale gemeenschappen te steunen om het leven van kinderen en achtergestelde gezinnen het hele jaar door te verbeteren.

In de afgelopen 15 maanden bleef Disneyland Paris liefdadigheids- en gezondheidszorgorganisaties helpen door voedsel, medische benodigdheden en Disney-producten te herverdelen, met een marktwaarde van meer dan 10 miljoen euro.


Disneyland Paris verscherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen
Omdat de gezondheid en het welzijn van onze gasten en Cast Members altijd onze topprioriteit is geweest en zal blijven, voert Disneyland Paris bij de heropening een weloverwogen aanpak uit met verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die vorig jaar met succes werden ingevoerd. Onze maatregelen blijven de huidige richtlijnen van de overheid weerspiegelen, waaruit blijkt dat we in staat zijn om de gastervaring te verbeteren en tegelijkertijd prioriteit te geven aan de veiligheid. Aangezien de autoriteiten het dragen van een geschikte gezichtsbedekking in openbare ruimtes aanbevelen, vraagt Disneyland Paris alle gasten van zes jaar en ouder om dit te doen.

In samenwerking met het merk PURELL®️ heeft Disneyland Paris in het hele park bijna 2.000 dispensers met in Frankrijk vervaardigde desinfecterende handgel geïnstalleerd.

Om de fysieke afstand te verkleinen, is er een beperkte toegang en moeten er vooraf kaartjes worden gekocht en reserveringen worden gemaakt, volgens de richtlijnen van de overheid. Als gevolg daarvan kunnen sommige ervaringen, shows of evenementen niet beschikbaar zijn of worden gewijzigd, afhankelijk van veranderende richtlijnen van de autoriteiten.

Ga naar www.disneylandparis.com voor meer informatie over reserveringsvoorwaarden en beschikbare ervaringen.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 18 juni 2021 08:10