Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

King Ludwig's Castle verdwijnt en wordt The Royal Pub

december 15, 2022 1715
Terwijl Disneyland Paris doorgaat met het introduceren van nieuwe ervaringen in het resort, zullen de renovatiewerkzaamheden binnenkort beginnen aan een nieuw Brits restaurantconcept dat in februari 2023 in Disney Village zal worden geopend. 

The Royal Pub is een volledig nieuw concept en zal het beste van traditionele Engelse gerechten serveren Het zal worden geëxploiteerd door de gerenommeerde Groupe Bertrand, een oude partner van het resort die andere locaties in Disney Village en enkele beroemde restaurants in Parijs beheert.

Het nieuwe concept zal het bestaande King Ludwig's Castle restaurant en bar transformeren. De bouwteams zullen de locatie een frisse look geven, met updates van zowel het terras en de gevel - inclusief een nieuwe ingang - en zullen ook de sfeer aanpassen en het bargedeelte vernieuwen.

Of je nu trek hebt in lekker finger en comfort food, met een grote selectie ambachtelijke bieren, de hele dag ontbijt, royale fish & chips, stoofvlees met Guinness, authentieke taarten, flatbreads, geroosterde broodjes en salade bowls, of de lekkerste desserts, je zult The Royal Pub en zijn warme en levendige ambiance niet willen missen tijdens je volgende bezoek aan Disneyland Paris.

Fans van het kasteel van Koning Ludwig zullen een laatste keer van het restaurant kunnen genieten voor het op 8 januari 2023 wordt gesloten.

Terwijl Disneyland Paris een meerjarige transformatie van zijn parken en hotels voortzet, is in de buurt in Disney Village de eerste grote stap in een meerjarig transformatieplan voor een verbeterde gastenervaring aan de gang met Groupe Bertrand die ook Rosalie zal uitbaten, een gloednieuwe Franse Brasserie waarvoor de bouwwerken op het punt staan te beginnen. Wanneer dit nieuwe familierestaurant eind 2023 wordt geopend, zal het een prachtig uitzicht op het meer en een elegante sfeer bieden. The Royal Pub blijft tijdens deze periode open en zal in de loop der tijd blijven evolueren in lijn met deze transformatie.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender