Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

(Er was eens) 28 maart 1999: Opening van de attractie: Honey I Shrunk the Audience!

maart 28, 2021 1301
Discoveryland is het land van technologische innovatie en de ideale plaats om het prestigieuze Imagination Institute op te richten. Zo werd het op 28 maart 1999 op gedenkwaardige wijze ingehuldigd met het Franse voetbalelftal, dat nog aan het nagenieten was van zijn WK-titel. Het was genoeg om je heel klein te voelen in hun aanwezigheid!

Honey I Shrunk the Audience! is een van de eerste 4D attracties met niet alleen een film geprojecteerd in 3D, maar ook, veel speciale effecten in de zaal zelf.

In dit buitengewone avontuur worden de gasten uitgenodigd om de Inventor of the Year prijs bij te wonen die wordt uitgereikt aan Professor Wayne Szalinski voor zijn beroemde krimpmachine, ontdekt in de film Honey, I Shrunk the Kids (1990). Natuurlijk gaat er niets zoals gepland en krimpt het hele publiek! Om dit te verwezenlijken, worden de toeschouwers op een enorm platform van bijna 100 ton geplaatst dat op vijzels is gemonteerd, waardoor het platform beweegt volgens de bewegingen van de personages in de film. De illusie is verbluffend!

Deze film werd geregisseerd door Randal Kleiser, die ook het tweede opus van de saga, Honey I Blew Up the Kid (1992) regisseerde, net als muziekcomponist, Bruce Broughton - aan wie we ook de partituren van Visionarium en CinéMagique te danken hebben.
Voor deze monumentale attractie, moesten we het … GROOT zien!

Aanvullende informatie

  • Minimale lengte: 81cm
  • Interesses: Extreme Sensaties
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender