Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

New Year's Eve Party in Disneyland Paris geannuleerd

december 23, 2021 310
Gezien de huidige situatie en de laatste maatregelen van de autoriteiten op 31 december in heel Frankrijk, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de speciale New Year's Eve Party in Disneyland Paris te annuleren. Details over ons geldende commerciële beleid vindt u hier.

Gasten die het nieuwe jaar willen vieren in Disneyland Paris en een geldig ticket voor die dag hebben, zijn van harte welkom om op 31 december 2021 van beide Disney Parken te genieten voor een uitzonderlijk verlengde dag plezier van 9.00 tot 12.30 uur in het Walt Disney Studios Park en tot 1.00 uur in het Disneyland Park. (Toegang tot één of beide Disney Parken is afhankelijk van de voorwaarden van uw Park Ticket). Tickets en Packages zijn nog steeds te koop voor de nieuwjaarsperiode.

Naast onze seizoensgebonden kerstproducten en attracties, zullen gasten genieten van extra entertainment voor de avond in het Disneyland Park, zoals Selfie Spots met Disney Characters, een exclusieve parade en shows.

Disney's Betoverde Kerst zal doorgaan zoals gepland tot 9 januari 2022. We kijken ernaar uit om u zeer binnenkort te verwelkomen in Disneyland Paris en wensen u fijne feestdagen!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)