Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Stars on Parade Aanbevolen

augustus 09, 2020 2359

Elke dag is paradedag in het Disneyland Park. En dit jaar kan je genieten van acht schitterende praalwagens die Main Street U.S.A. de meest levendige plek van het land maken. De kleurrijke kostuums schitteren nog meer dan anders en er weerklinkt magische muziek. Dit is de kans om de Disney verhalen te beleven zoals nooit tevoren.

Acht praalwagens die je niet mag missen
Ontdek onze acht praalwagens, die Main Street U.S.A. nog meer dan anders betoveren. Van vriendschap en magie tot avontuur en romantiek, elk element van een magisch Disney verhaal komt voorbij in al zijn glorie. Ontdek de indrukwekkende verschijning van een vuurspuwende draak, haal herinneringen op met Peter Pan en maak een vreugdedansje wanneer Woody en zijn Toy Story vrienden voorbijkomen. En dan hebben we het nog niet gehad over een zingende en dansende Lion King en Jungle Book, de magische wereld van Mickey, Disney prinsen en prinsessen, een verblindende sneeuwstorm van Frozen en nog veel meer.

Know Before You Go
Houd de kalender van Disneyland Park met het Disneyland Paris Programma
en de showtijden in de gaten. Deze buitenshow kan bij slecht weer worden geannuleerd. De showtijden kunnen worden gewijzigd.


Shows en Parades
Houd er rekening mee dat door onvoorziene omstandigheden, zoals slecht weer of belangrijke onderhoudswerkzaamheden, wijzigingen in de openingstijden, sluiting van attracties en annuleringen van parades zonder voorafgaande kennisgeving kunnen plaatsvinden.


Disneyland Park, Disneyland Paris

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 11 december 2020 15:04

Laagste prijs kalender