Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney en Pixars 'Coco' komt naar 'Mickey's PhilharMagic' op 17 juli

juli 01, 2021 556
We kunnen dit nieuws niet veel langer onder Mickey's tovenaarshoed houden. Fans van "Mickey's PhilharMagic" zullen meeklappen tijdens een nieuwe, geanimeerde scène gebaseerd op Disney en Pixar's "Coco".

Het muzikale nummer "Un Poco Loco" zal in de nieuwe scène zitten wanneer de show wordt geopend voor gasten in Disneyland Paris en Disney California Adventure park op 17 juli, voordat het wordt toegevoegd aan Magic Kingdom Park in Walt Disney World Resort later dit jaar tijdens de viering van de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort.

De leuke, vrolijke muziek en personages van de film, gecombineerd met de humor van Donald Duck, markeert de eerste keer dat Disney en Pixar animators hebben gewerkt aan een creatieve inspanning waarbij personages van beide animatiestudio's samen op het scherm te zien zullen zijn.

Omdat muziek zo'n belangrijk onderdeel is van de show hadden we ook het geluk om met een van de originele componisten van de film samen te werken - de wereldberoemde Germaine Franco - om een "Coco"-score te produceren die uniek is voor "Mickey's PhilharMagic".

Gasten van Discoveryland Theater zullen genieten van deze nieuwe scène naast alle huidige favoriete muzieknummers van de show. Nu is het tijd om die 3D-bril op te zetten en de show te laten beginnen!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 01 juli 2021 18:20