Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Auberge de Cendrillon

december 03, 2020 1338

Geniet in een sprookjesachtige omgeving van verfijnde Franse gerechten, geserveerd in een omgeving die past bij prinsjes en prinsesjes.

Een echt magisch ontbijt met Mickey en zijn vrienden
Terwijl de prinsessen in het park te zien zijn in de gloednieuwe Princess Promenade, zorgen Mickey en zijn vrienden vriendelijk voor de Auberge de Cendrillon. Ze hebben hun beste outfit aangetrokken en kunnen niet wachten om je te ontmoeten voor een ontbijt dat je je nog lang en gelukkig zult herinneren.

Aan tafel wordt je op je wenken bediend, met lekkernijen uit de keuken van Assepoester, zoals lekkere Franse patisserie, ontbijtgranen, wafels, worstjes, fruitsappen, thee en koffie. Er is een kindermenu en een menu voor volwassenen, en kinderen t/m twee jaar mogen gratis meegenieten!

Er zijn twee ontbijtservices: 8.15 uur (alleen toegankelijk voor gasten met Extra Magic Time) en 9.45 uur.
Dit ontbijt is enorm populair, dus boek zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.Auberge de Cendrillon: koninklijk dineren
Na een hartelijke begroeting door Mickey en zijn vrienden word je meegenomen naar een romantisch plekje in de koninklijke eetzaal. Hoge stenen bogen, heraldische vlaggen en spectaculaire glas-in-lood ramen vormen de koninklijke achtergrond, terwijl je geniet van al het heerlijks dat de Franse keuken te bieden heeft. En onthoud, je bevindt je in het gezelschap van Mickey en Minnie, dus wordt er aan onze jonge gasten gevraagd zich voor de gelegenheid te kleden.

Bekijk de menukaart van Auberge de Cendrillon.

Aanvullende informatie

  • Locatie: Disneyland Park, Fantasyland
  • Type: Tafelbediening
  • Type keuken: Verfijnde keuken
  • Met Disney figuren: Ja
  • Prijs: €€€
  • Maaltijdcoupons: Plus, Premium
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 02 april 2021 16:23