Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Duik in het nieuwe Luca Inspired Restaurant-gebied in Disneyland Paris

april 16, 2023 646
Benvenutti in Portorosso! Een paar maanden geleden deelden we met grote vreugde de komst van Luca in een nieuwe ruimte die volledig geïnspireerd was op de geliefde Pixar-film in Disneyland Paris. Vandaag delen we graag een kijkje in het nieuw geopende gebied!

Deze nieuwe eetkamer, gelegen in Fantasyland, is een uitbreiding van het populaire Pizzeria Bella Notte Restaurant, dat dient als een waar eerbetoon aan Italië met subtiele knipoogjes naar twee klassieke Disney-verhalen: "Lady and the Tramp" en "Fantasia." Imagineers maakten van de gelegenheid gebruik om het vertellen van verhalen uit te breiden door de sfeer aan zee en de warmte van de Italiaanse Rivièra op te roepen, waardoor Disney en Pixar's "Luca" tegelijkertijd indruk konden maken!

Om authenticiteit te garanderen, werkte Imagineers nauw samen met Pixar-artiesten om Luca's wereld gedurende het hele project uit te breiden. Samen ontwikkelden ze een exclusief kunstwerk, originele muurschildering met het favoriete zeemonster aan de oevers van Portorosso, als het ware middelpunt van dit nieuwe verhaal.

De teams van Walt Disney Imagineering Paris hebben zich laten inspireren door workshops waar vissers hun boten met een twist repareren, aangezien het binnengebied is omgebouwd om dorpelingen te verwelkomen, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van Italiaanse specialiteiten! Aandacht voor detail is overal, met meer dan 60 rekwisieten en accessoires die speciaal voor deze nieuwe ruimte zijn gemaakt, allemaal gecentreerd rond de lokale visserscultuur en -keuken. Dit omvat natuurlijk alle favoriete ingrediënten en kookgerei van Chef Massimo voor het maken van pasta! Gasten zullen ook de duikhelm zien die Luca gebruikte om de Portorosso Cup-race te winnen!

Het nautische thema stopt niet bij het interieur, maar is ook terug te vinden op de buitengevel. Wees op je hoede, want verschillende verwijzingen naar "it's a small world", aan de overkant van de hoek en heropening op 5 mei, zijn zorgvuldig gemaakt door Imagineers! Een ander passend eerbetoon aan het werk van Mary Blair is het vloermozaïek in de originele binnenplaats van Pizzeria Bella Notte, met onder meer stukken van een lang geleden verdwenen muurschildering die ze ontwierp voor Tomorrowland in Disneyland.

Bekijk de menukaart van Pizzeria Bella Notte.

Pak je Vespa en bezoek Luca binnenkort in Disneyland Paris!

Aanvullende informatie

  • Type: Tafelbediening
  • Met Disney figuren: Ja
  • Prijs:
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zondag 16 april 2023 11:40

Laagste prijs kalender