Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Totalement Toqués" web-reeks, Aflevering 4 - Noedels van rundvlees en groenten op Aziatische wijze

januari 11, 2022 123
Het recept werd ontdekt op de wegen van het Amerikaanse Westen.

"Noedels van rundvlees en groenten op Aziatische wijze" is een gerecht dat is geïnspireerd op de recepten die werden geserveerd in de reizende kantines tijdens de aanleg van de spoorwegen op het Amerikaanse continent, waar men op de barbecue Chinese specialiteiten kon proeven. Chef Jean-Christophe Dubray van het Chuck Wagon Café restaurant deelde dit verrassende verhaal met ons, samen met zijn recept!



Ingrediënten voor twee personen :
50 g Paksoi
8 eetlepels sojasaus
2 eetlepels sesamolie
20 g peultjes
20 g sojascheuten
50 g Chinese kool
300 g rundvlees
2 paprika’s (rode en groene)
20 g zwarte champignons
1 wortel
koriander
200 g Chinese noedels

Bereiding :
Laat de noedels en de zwarte champignons 15 minuten wellen in twee kommen koud water. Snijd intussen de groenten in kleine, gelijke stukjes. Hak de koriander fijn en meng met de sojascheuten. Hak het vlees fijn. Zet opzij. Verhit wat sesamolie in een wok of koekenpan. Voeg het groentemengsel toe en bak het 10 minuten. Voeg dan de zwarte champignons en de helft van de sojasaus toe. Kook de Chinese noedels 3 minuten in een pan met kokend water. Laat ze uitlekken en meng ze goed met de groenten. Verhit in een andere pan de sesamolie en bak het vlees. Giet de rest van de sojasaus erbij. Serveer warm in een kom. Serveer met eetstokjes!

Wil je versies vergelijken en de strijd aangaan met onze chef? Kom en probeer dit gerecht direct in ons Chuck Wagon Café restaurant in Disney's Hotels Cheyenne. #TotalementToqués
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 11 januari 2022 07:35