Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe Groot Collectie in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

december 15, 2022 150
De nieuwe tijdelijke collectie Jack Kirby Legacy Gallery in Disney Hotel New York® - The Art of Marvel bevat nu een van de meest onwaarschijnlijke personages van het heelal: Groot.

Trouw aan zijn missie om verschillende artistieke stijlen en interpretaties te belichten, heeft deze tentoonstelling de originaliteit om niet alleen met kleuren en weergaven te spelen, maar ook met het uiterlijk van het personage. Groot is inderdaad een zeldzaam MARVEL-personage dat bekend staat om zijn verschillende leeftijden; de tentoonstelling belicht daarom zijn imposante kant als hij op zijn best is, net zo goed als zijn schattige kant als hij een kind is. In beide gevallen laat het niemand onverschillig, of we nu geïntrigeerd zijn door zijn plantaardige kant of dat zijn kinderlijke capriolen ons aan het lachen maken.

Een zwarte vorm of een knoestig houten lichaam dat afsteekt tegen een sterrenachtergrond of een felle kleur, Groot ziet er intimiderend uit... Maar hij is ook schattig, lacht en hij houdt van dansen... Deze verschillende afbeeldingen springen letterlijk uit beeld!

In de grote lijn van Marvel Super Heroes, complex en toch toegankelijk, vindt deze tweede tentoonstelling natuurlijk zijn plaats in deze galerij die kunstliefhebbers of stripfans zullen waarderen vanwege de grote diversiteit en het eclecticisme.

Het maakt ook deel uit van het voortdurende evolutieproces van het hotel, een van de hoogtepunten van MARVEL. Inderdaad, de speciale aflevering Guardians of the Galaxy: Happy Holidays die momenteel beschikbaar is op Disney+ wordt gevierd door de samenwerking met Marvel-kunstenaar Skottie Young. Hij bedacht het ontwerp van een leuke Baby Groot, voor de gigantische decoratie die trots bij de ingang van het hotel staat deze kerstperiode.

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 15 december 2022 06:42