Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Empire State Lounge

februari 03, 2023 3475

Index

De Empire State Lounge in Disney Hotel New York – The Art of Marvel is een exclusieve plek waar gasten van de Empire State Club kunnen genieten van hun, ontbijt, een hapje en een drankje. Deze lounge is exclusief toegankelijk voor Empire State Club gasten en biedt daardoor een ideale plek om in alle rust even te ontsnappen aan alle drukte van de Disney Parken.


Direct langs de Empire State Club receptie vind je de Empire State Lounge. Beide zijn gelegen in de gang die het hotel met het conventiecentrum verbindt, met schuin tegenover het Super Hero Station. In de Empire State Lounge kunnen gasten terecht in de ochtend voor hun ontbijt en in de middag en avond voor een drankje. Ook zijn er zoete en hartige snack tijdens het vieruurtje. In de avonduren kan het zijn dat de Empire State Club gasten doorverwezen worden naar de tweede lounge, welke gelegen is op de zesde etage.

Het interieur van de Empire State Lounge op de begane grond is licht en modern ingericht met duidelijke verwijzingen naar New York en het Empire State Building, waar de Empire State Club zijn naam aan dankt. In de lounge bevind zich een buffet, waar in de ochtend het ontbijtbuffet te vinden is en in de namiddag de snacks en hapjes geserveerd worden. Op de zesde verdieping is de Empire State Lounge aangekleed met enkele prachtige kunstwerken van Marvel-helden. Deze lounge wordt voornamelijk gebruikt, wanneer de lounge op de begane grond niet beschikbaar is.

Zoek naar de beste aanbieding voor dit hotel: Disneyland Paris Prijskalender.


Vorige 1/3 Volgende »

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 03 februari 2023 15:45