Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ontdek de kerstcadeaubox van Disney Hotel New York - The Art of Marvel en Disney Newport Bay Club

oktober 23, 2023 1306
In Disney Hotel New York - The Art of Marvel en Disney Newport Bay Club is het mogelijk een kerstcadeaubox te bestellen als je er verblijft tijdens het kerstseizoen.


Wat zit er in de kerstcadeaubox van Disney Hotel New York - The Art of Marvel en wat kost deze cadeaubox?

In de kerstcadeaubox vind je souvenirs in thema van het hotel, waaronder een schoudertas, een kerstmuts, een gepersonaliseerd* MARVEL kerstornament van Maison Arribas, een dekentje, een peperkoek in de vorm van Iron Man, een boek vol goede voornemens en een schouderknuffeltje van Groot. De prijs van de cadeaubox is €169 inclusief btw.

*1 gepersonaliseerde gravering (voornaam of datum) in te wisselen bij Harrington's Fine China & Porcelains boetiek in het Disneyland Park (een geldig toegangsticket voor het Disneyland Park is vereist).Wat zit er in de kerstcadeaubox van Disney Newport Bay Club en wat kost deze cadeaubox?

In de kerstcadeaubox vind je souvenirs in thema van het hotel, waaronder een schoudertas, een kerstmuts, vier kerstballen, een dekentje, een Mickey koekje, een boek vol goede voornemens en een Mickey knuffel. De prijs van de cadeaubox is €169 inclusief btw.Hoe bestel je deze box?

Neem telefonisch contact op met onze Disneyland Paris vakantie-experts of ga naar de conciërgebalie van je Disney Hotel om de kerstcadeaubox te reserveren. Er is een beperkt aantal cadeauboxen beschikbaar.

Wil je graag een verblijf boeken in Disneyland Paris, ga hier op zoek naar de beste prijs voor je verblijf! Kom ook alles te weten over de Disney Hotels op onze website.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 24 oktober 2023 08:55