Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw: Mobiel inchecken, Digital Magic Pass en Digital key

mei 28, 2024 215
Mobiel inchecken, Digital Magic Pass en Digital key: nieuwe diensten aangeboden in de mobiele applicatie van Disneyland Paris voor wie in een Disney Hotel verblijft.

Als onderdeel van de voortdurende verbetering van de gastervaring kunnen Disney Hotelgasten nu hun verblijf voorbereiden en bij aankomst genieten van de Disney Parken zonder langs de receptie te gaan, dankzij een nieuwe digitale functie op de Disneyland Paris Mobile Application, een echte metgezel van het boeken tot het verblijf zelf.

Sinds kort kunnen bezoekers van het Disneyland Hotel en Disney Hotel New York – The Art of Marvel profiteren van de drie nieuwe functies die de mobiele applicatie Disneyland Paris biedt, waardoor ze hun verblijf kunnen voorbereiden en hun aankomst op onze bestemming kunnen vergemakkelijken:

Mobiel inchecken
Bespaar tijd door uw mobiele check-in vanaf 7 dagen vóór tot de dag vóór uw aankomst in te vullen en vereenvoudig uw aankomst op de dag zelf!

Digitale MagicPass
Je kunt je Disney® Park-tickets, maaltijdcoupons (indien van toepassing), parkeren en meer vinden op via een unieke QR-code... het is je MagicPass op de Disneyland® Paris mobiele app.
Let op: Om Disney PhotoPass™+, kortingsbonnen, cadeaubonnen of vooraf geboekte excursievouchers te ontvangen, of om een hotelbetaalkaart(1) aan te vragen, gaat u naar de receptie van uw Disney® Hotel.

Als u uw verblijf 3 dagen of minder voor aankomst boekt, heeft u vóór uw verblijf geen toegang tot uw digitale MagicPass. U moet naar de receptie van uw hotel gaan om deze te activeren en uw Disney Park-tickets of maaltijdcoupons op te halen (indien van toepassing).

(1) U kunt de betalingsfunctie van uw fysieke MagicPass activeren bij uw hotelreceptie om aankopen in de Disney Parken, Disney Hotels en Disney Village® toe te voegen aan uw hotelfactuur. Om van deze service gebruik te kunnen maken, moeten gasten een creditcard achterlaten bij de hotelreceptie, die gebruikt zal worden om de rekening te betalen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hotelreceptieteam. Deze service is niet beschikbaar voor aankopen gedaan in Les Villages Nature® Paris door Center Parcs, McDonald's, Rainforest Café, The Royal Pub®, BRASSERIE Rosalie®, Vapiano®, Five Guys, Gaumont Cinema, The LEGO® Store, Häagen-Dazs, Earl of Sandwich en diverse seizoenskraampjes.

Digitale sleutel
Verblijft u in Disney Hotel New York – The Art of Marvel of Disneyland® Hotel? Met de digitale sleutel** kunt u de deuren van uw Disney®-hotelkamer en gemeenschappelijke ruimtes ontgrendelen - met uw telefoon!

Let op: Bluetooth moet geactiveerd zijn om deze dienst te kunnen gebruiken, en locatiegebaseerde diensten voor Android-telefoons. Sommige telefoonmodellen zijn mogelijk niet compatibel. Als u uw mobiele check-in niet vóór aankomst voltooit, moet u op de dag zelf naar de receptie van uw Disney® Hotel gaan om in te checken en uw digitale sleutel activeren als u van deze service gebruik wilt maken. Als u uw verblijf 3 dagen of minder voor aankomst heeft geboekt, heeft u vóór uw verblijf geen toegang tot uw digitale sleutel. U moet naar de receptie van uw hotel gaan om deze te activeren.

**Mobiel inchecken is mogelijk vanaf 7 dagen vóór en tot de dag vóór uw aankomst. Als u uw verblijf 3 dagen of minder voor aankomst boekt, heeft u geen toegang tot uw digitale sleutel. Als u van deze service gebruik wilt maken, moet u op de dag zelf naar de hotelreceptie gaan om in te checken en uw digitale sleutel te activeren.

Deze nieuwe functies maken deel uit van de voortdurende verbetering van onze bezoekerservaring. Houd er rekening mee dat deze digitale route, hoewel aanbevolen vanwege hun comfort, optioneel blijft en de klassieke weg niet vervangt.

Zoek de beste aanbiedingen
Wil je graag Disneyland Paris bezoeken en je vraagt je af wanneer de goedkoopste periode is? Dan kan je gebruik maken van de nieuwe handige prijskalender.

Vergelijk verschillende periodes en hotels, de prijzen zijn gebaseerd op een verblijf voor 2 volwassenen.

Kijk nu zelf op de Disneyland Paris website, ga naar de kalender en bekijk welke data de goedkoopste zijn.Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 28 mei 2024 18:12