Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Super Hero Station

maart 16, 2023 43

Exclusief voor de gasten van Disney Hotel New York – The Art of Marvel brengen verschillende Marvel-helden dagelijks een bezoek aan het Super Hero Station. Het is dus de ideale plek om je favoriete held te kunnen ontmoeten en met hem of haar op de foto te gaan. Hierbij kun je natuurlijk zelf je foto’s maken, maar wanneer je beschikt over een PhotoPass+ kun je natuurlijk ook je heldhaftige ontmoeting vast laten leggen door de aanwezige PhotoPass-fotograaf (door omstandigheden kan het voorkomen dat de PhotoPass-fotograaf niet beschikbaar is).


Naast het ontmoeten van je favoriete helden kun je zelf ook de held uithangen in het Super Hero Station. Je vindt hier namelijk naast de eerste fotolocatie nog een achttal andere fotolocaties. Hier ben jij het middelpunt en kun je je als je favoriete held voelen. Stap in de schoenen van Iron Man, hang aan het plafond als Spider-Man, neem de hamer van Thor in de hand of open een portal zoals Dr. Strange. Bij ieder fotopunt staat een bordje met uitleg hoe je het beste de foto kunt nemen, voor het mooiste eindresultaat en verder is het aan jou om je zo goed mogelijk als held op de foto te laten vastleggen!

Om het Super Hero Station te kunnen bezoeken dien je vooraf een afspraak te maken via de officiële Disneyland Paris-app. Dit is enkel mogelijk als je verblijft in Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Tijdens je verblijf kun je meerdere keren het Super Hero Station bezoeken, afhankelijk van de beschikbaarheid van afspraken.

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 16 maart 2023 15:52