Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris onthult nieuwe foto's van het Disneyland Hotel

december 12, 2023 7241
Disneyland Paris heropent de deuren van zijn monumentale hotel op 25 januari 2024 en nodigt alle gasten en vooral kinderen uit voor een meeslepende reis door de koninklijke Disney-verhalen, gecombineerd met ongeëvenaarde gastvrijheid, uitstekende eetgelegenheden en uniek Disney-entertainment.Walt Disney Imagineering Paris-teams hebben in samenwerking met interne bouwmanagementteams, Europese leveranciers en ambachtslieden een vorstelijke reis door de geschiedenis van de Franse en Europese culturen samengesteld, waarbij ongeëvenaarde creatieve verbeeldingskracht wordt gecombineerd met technische expertise.

De meeslepende koninklijke ervaring begint op het moment dat gasten de grote lobby betreden, versierd met een indrukwekkende verlichtingsstructuur die het Kasteel van Doornroosje voorstelt. Geboren uit een creatief en innovatief concept ontwikkeld door de teams van Walt Disney Imagineering Paris, werd dit meesterwerk in Tsjechië vervaardigd door een glasblaasspecialist.Disneyland Hotel Superior & Deluxe Rooms zullen exclusieve kunstwerken bevatten die momenten uit een van de 11 klassieke en hedendaagse animatiefilms van de makers van Disney Animation uitbeelden:  Snow White and the Seven Dwarfs, Cinderella, Sleeping Beauty, The Little Mermaid, Beauty and the Beast, Aladdin, The Princess and the Frog, Tangled, Frozen, Moana, en Raya and the Last Dragon.De 16 Signature Suites, de Princely Suite en de Royal Suite, onderdeel van het Castle Club-aanbod, zullen de meest hoogwaardige en meeslepende ervaring van het hotel bieden, omdat ze beschikken over unieke designelementen die rechtstreeks zijn geïnspireerd op koninklijke Disney-klassiekers en die gasten zullen meenemen naar deze geliefde verhalen tijdens hun verblijf.

Onderdompeling in dit koninklijke, unieke en weelderige universum werd mogelijk gemaakt dankzij het werk van de teams van Disneyland Paris en Walt Disney Imagineering Paris, gecombineerd met de uitmuntendheid van Franse bedrijven die bekend staan om hun expertise en knowhow op het gebied van een breed scala aan kunst- en ambachten, waaronder wandtapijten, timmerwerk, weven, glasmaken, porselein en champagne. Meer dan 200 Franse en Europese bedrijven namen deel aan de 18 maanden durende renovatie van het hotel.Een van de vele voorbeelden is het delicate serviesgoed van de Castle Club Lounge dat speciaal is gemaakt door Maison Haviland, een fabrikant gespecialiseerd in Limoges-porselein opgericht in 1842, die modernisme en creativiteit combineert. De afwerking en artistieke decoratie worden met de hand uitgevoerd door zeer bekwame vakmensen.In het Royal Banquet-restaurant staan de koninklijke families van Disney centraal in een galerij met unieke portretten, die speciaal voor het Disneyland Hotel zijn gemaakt. Sommige nemen een nog authentiekere vorm aan, zoals de familie van Merida, uit de Disney Pixar-film Brave. Om de DunBroch-clan te vertegenwoordigen, lieten de Imagineers en kunstenaars van Pixar Studios zich rechtstreeks inspireren door de film, die zich afspeelt in het middeleeuwse Schotland, om een wandtapijt met een uniek ontwerp te creëren. Om hun visie tot leven te brengen, deden de Imagineers een beroep op de expertise van de ambachtslieden van Tissage des Flandres. Gelegen in het hart van het historische textielbekken van Noord-Frankrijk, creëert, weeft en maakt deze werkplaats al meer dan 130 jaar hoogwaardige wandtapijten.

Reserveringen zijn nu geopend op www.disneylandparis.com

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(5 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 12 december 2023 19:27