Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Hotel Grand Heropening op 25 januari 2024: een nieuwe stap in de transformatie van Disneyland Paris Hotels

januari 23, 2024 257
Disneyland Paris, de op twee na grootste hoteleigenaar-exploitant in Frankrijk, combineert magie, uitmuntende service en meeslepende verhalen met gezinnen in gedachten, in zeven verschillende Disney-hotels?


Chessy, januari 2024 – Het Disneyland Hotel heropent donderdag 25 januari officieel zijn deuren na een herontwikkeling van twee jaar, wat een nieuwe mijlpaal markeert in de voortdurende transformatie van de hotels in Disneyland Paris en de bestemming. Na de succesvolle opening van Disney Hotel New York – The Art of Marvel in 2021 is de heropening van Disneyland Hotel een integraal onderdeel van de strategie van het resort om de gastervaring te verrijken met nog meeslependere verhalen die uniek zijn voor Disney, gecombineerd met een buitengewone standaard. van dienstbaarheid, dankzij de Cast Members die de magie tot leven brengen.

"Het Disneyland Hotel breidt onze erfenis als leider in de Europese toeristenindustrie verder uit, met een uitzonderlijk vermogen om gezinnen te verwelkomen in zeer meeslepende omgevingen en verhalen zoals alleen Disney dat kan", aldus Natacha Rafalski, Présidente van Disneyland Paris. “Dit unieke vijfsterrenhotel in het centrum van Disneyland Paris is opnieuw een kijkje in onze ambitieuze resortbrede transformatie.”

Marktleider op het gebied van schaal en reikwijdte in Frankrijk en Europa met unieke positionering
Met 5.700 kamers en suites is Disneyland Paris de nummer één hotelketen in Frankrijk voor gezinnen*, met een scala aan aanbiedingen voor vele behoeften en budgetten. Bovendien is Disneyland Paris de grootste hotelexploitant onder de Europese themaparken*. Dit komt voort uit een beslissing die is genomen vanaf het moment dat Disneyland Parijs in 1992 werd geopend om zich te concentreren op gezinsvriendelijke themahotels die het hart van de resortervaring vormen.

Tegenwoordig zijn hotels in Disneyland Paris een must-do en een echte ontsnapping voor gasten om tijd door te brengen met familie en vrienden, waardoor de magie van de parken wordt uitgebreid en ze gedurende hun hele verblijf ondergedompeld kunnen blijven in Disney-verhalen. Elk hotel heeft zijn eigen sfeer voor een onvergetelijk bezoek, met exclusieve aanbiedingen en zorgvuldig gekozen thema's die Disney-franchises integreren met specifiek het Franse en Europese publiek in gedachten, inclusief de koninklijke Disney-verhalen die nu te vinden zijn in het Disneyland Hotel en de Marvel-verhalen in Disney Hotel New York – De kunst van het wonder.Kijk nu zelf op de Disneyland Paris website, ga naar de kalender en bekijk welke data de goedkoopste zijn.

Meerjarentransformatieplan met economische en sociale impact

De heropening van het Disneyland Hotel vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de voortdurende investeringen in het hele resort – inclusief een hoteltransformatieplan dat in 2012 werd gestart en in 2017 werd versneld om bestaande eigendommen op te frissen en geliefde Disney-verhalen te vertellen – ten behoeve van gasten, Cast Members en zelfs Franse en Europese economieën.

De 800 Cast Members die zich bij het Disneyland Hotel-team voegden – van de 3.300 in alle Disney-hotels die meer dan 100 functietypes vertegenwoordigen – profiteerden vaak van interne mobiliteitsmogelijkheden en volgden elk een uitgebreide training voor professionele ontwikkeling. Het resort werkt ook samen met meer dan 3.000 leveranciers in heel Europa en daarbuiten – inclusief in onze hotels – waarvan 84% in Frankrijk*. Meer in het algemeen heeft Disneyland Paris sinds 1992 63.000 directe, indirecte en geïnduceerde banen gegenereerd in Frankrijk*, wat de rol van Disneyland Paris bij het creëren van banen en waarde door voortdurende investeringen benadrukt.

Op zichzelf staande ervaring in het Disneyland Hotel dankzij uitmuntendheid van castleden en leveranciers
Het Disneyland Hotel is een van de meest emblematische locaties van het resort sinds het werd gebouwd voor de grote opening in 1992. Tegenwoordig breidt het die erfenis uit als het eerste Disney-hotel dat een vijfsterrenreis voorstelt ter ere van koninklijke Disney-verhalen en gasten uitnodigt om zich onder te dompelen in het koninklijke verhaal van hun keuze en hun eigen verhaal te schrijven.

In het hart van de belangrijkste toeristische bestemming van Europa heeft het Disneyland Hotel een unieke ligging tussen de themaparkhotels op de markt, met levendige verhalen, uniek entertainment, creatief en gastronomisch dineren en alle voorzieningen en diensten die u van een internationaal vijfsterrenhotel mag verwachten – zelfs voor onze jongste gasten.

Het niveau van onderdompeling in het Disneyland Hotel werd mogelijk gemaakt door het werk van Disneyland Paris-teams, waaronder Walt Disney Imagineering en de unieke samenwerking met Walt Disney Animation Studios, gecombineerd met de uitmuntendheid van Franse bedrijven die bekend staan om hun expertise en knowhow op een breed gebied. scala aan artistieke vaardigheden, waaronder tapijtwerk, timmerwerk, weven, glasmaken, porselein en meer. Meer dan 200 Franse en Europese bedrijven hebben bijgedragen aan de hotelervaring, zoals Tissage des Flandres, dat het wandtapijt creëerde voor restaurant Royal Banquet, het in Parijs gevestigde Atelier Bournillat, dat een voortreffelijke inrichting heeft bijgedragen aan de Signature Suites, en het Franse familiebedrijf Maison Pierre Mignon, dat een exclusieve champagnecuvée produceerde. Elke samenwerking biedt een kans om rijke culturele elementen te integreren in deze unieke hotelervaring.

De hartslag van deze betoverende locatie wordt gevormd door een team van 800 Cast Members, waarvan meer dan 50% zich bij het hotelteam voegt vanuit andere functies in het resort en 40 nationaliteiten en 100 soorten banen vertegenwoordigen. Elk Cast Member speelt een centrale rol in de nieuwe koninklijke locatie en is onberispelijk opgeleid om persoonlijke service te bieden en ervoor te zorgen dat elke gast een koninklijke behandeling krijgt.

Dit is slechts de volgende stap in een opwindende, meerjarige transformatie die gaande is in Disneyland Paris, waarbij elke hoek van het resort wordt bereikt om toekomstige generaties een onvergetelijke gastervaring en magische herinneringen te bieden.


 
ONZE TOP REDENEN OM IN EEN DISNEY HOTEL TE VERBLIJVEN

*Meer tijd in de Disney Parken
U bent slechts een korte wandeling of een ritje met de pendelbus** van de Disney Parken verwijderd en met Extra Magische Tijd kunt u ze zelfs verkennen vóór de officiële openingsuren.
*Meer plezier
Zwembaden, fitnesscentra, een spa, kinderhoeken en nog veel meer zorgen ervoor dat u zich vermaakt, zelfs wanneer u de Disney Parken niet aan het verkennen bent.
*Meer magie
Elk Disney Hotel dompelt u onder in een iconisch Amerikaans thema met een magisch Disney verhaal. Bovendien zijn het de enige plaatsen waar je elke dag Disney Characters* kunt zien.
*Meer diensten
Geniet van gratis parkeren bij uw Disney Hotel en op de gastenparking van de Disney Parken. Laat je Disney souvenirs bezorgen in de boetiek van je Disney Hotel. En als je in een suite of club kamer verblijft, geniet je van nog meer exclusieve voordelen.

**Uitgezonderd Disney Davy Crockett Ranch. Sommige hotels kunnen gesloten blijven of niet beschikbaar zijn voor alle of sommige dagen tijdens de geldigheidsperiode van deze publicatie. Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.


Kijk nu zelf op de Disneyland Paris website, ga naar de kalender en bekijk welke data de goedkoopste zijn.

* In aantal kamers, volgens MKG Consulting 2023-onderzoek naar Franse en Europese hotels
* In gezinsvriendelijke kamers op basis van de gemiddelde capaciteit van personen, volgens een onderzoek van MKG Consulting uit 2023 naar Franse en Europese hotels
* FY22 figuren uit Disneyland Paris
* SETEC 2020-onderzoek naar de economische impact van Disneyland in Frankrijk

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 23 januari 2024 09:56