Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Marie's wens vervuld in het Disneyland Hotel

januari 31, 2024 183
Marie, 5 jaar oud, droomde ervan een prinses te zijn. Haar wens werd vervuld dankzij Disneyland Paris en de vereniging Make-A-Wish® France, die haar een koninklijke uitnodiging stuurden om als eerste in het Disneyland Hotel te verblijven, waardoor ze eregast werd op de dag van de officiële heropening.

Het was een magisch avontuur dat Marie op 25 januari te wachten stond. Ze was de allereerste die samen met haar ouders en haar grote zus Chloé dit meeslepende vijfsterrenhotel betrad, een eerbetoon aan de mooiste koninklijke Disney-verhalen, om een ​​magische ervaring te beleven, doorspekt met onvergetelijke verrassingen. Na een prinselijk welkom van Mickey maar ook van de Cast Members van het hotel, mochten Marie en haar familie als eersten verblijven in de Frozen Royal Suite.Haar gedaan, opgemaakt en aangekleed, ze transformeerde zichzelf in een echte prinses. Als klap op de vuurpijl kwamen haar favoriete prinsessen, koningin Elsa, Assepoester en Sneeuwwitje, haar bezoeken! Een moment vol emotie dat in de herinnering van het kleine meisje en haar familie gegrift zal blijven. Na de lunch bij het Royal Banquet gingen Marie en haar familie op pad om Disneyland Park te verkennen, waar ze het Kasteel van Doornroosje kon bezoeken voordat ze ging genieten van de attracties van het park!

Zoals de moeder ons vertelt: “De ervaring en de emoties die we hebben ervaren zijn moeilijk te beschrijven. Alles overtrof alle dromen die we hadden kunnen hebben. Dit tijdloze verblijf zal onvergetelijk blijven voor Marie en voor ons gezin. »

Sinds de opening zet Disneyland Paris zich in om kinderen vreugde te brengen wanneer ze die nodig hebben, met name door de wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Sinds 1992 zijn ruim 20.000 wensen vervuld in samenwerking met meer dan veertig organisaties in heel Europa, waaronder Make-A-Wish® Frankrijk.

Bron

Aanvullende informatie

  • Type: Delux
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 31 januari 2024 18:59